Airbnb (împreuna cu Uber) este una dintre companiile care a definit conceptul de shared economy. Pornit din nevoia unor tineri de scoate cumva banii de chirie lunari prin închirierea unui “airbed” (saltea) în apartamentul lor, Airbnb a screscut ca Făt Frumos și oferă acum o rețea prin care oricine poate găzdui sau închira un loc de dormit, oriunde în lume.
Noi am stat cu Airbnb în Grecia, Spania – ba chiar și la Timișoara – și mereu am fost suprinși de experiență – pentru ca Airbnb îți oferă o experiență, nu un loc de cazare. Experiența de a te simți ca acasa oriunde în lume – și asta datorită oamenilor.
Cam despre asta este și campania lor cea mai recentă – MAN KIND:

(Airbnb) “aims to encourage people to Belong Anywhere through a relevant culture conversation, and it will harness Airbnb’s philosophy that humans are born kind and open to their fellow man, which enables wonderful experiences.”

Dacă nu ai încercat încă Airbnb, fă doar o căutare de locuri/case/apartamente în destinația ta favorită de vacanță – vei fi surpins de oferta disponibilă și prețuri – click aici – ai un voucher de 23 EURO din partea noastră pentru primul booking.
Vezi video mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=2xegsh1CmPU