Mai în glumă, mai în serios, Iancu ne-a anunțat că el nu mai vrea să meargă la școala mică (grădiniță) și că vrea să facă școala acasă.

În mod normal, o astfel de veste nu ar fi fost primită prea ușor și ar fi urmat diferite încercări de a îl convinge că noi oameni mari știm mai bine ce trebuie el, omul mic, să facă.

Având în vedere că momentul s-a întâmplat cu o săptămână înainte de vacanță și că așa cum ne-am obișnuit deja, sincronicitățile nu întârzie să apară, am primit un mesaj de la Alexandra de la Bibo Box, care ne întreba dacă n-am dori să testăm produsul pe care tocmai se pregăteau să îl lanseze.

Bibo Box este o inițiativă de tipul “subscription box” educațional care în baza unui abonament lunar de 99 lei trimite în fiecare lună o cutie plină cu activități atent create de pedagogi și alte câteva suprize.

Am fost surprinși să primim chiar două cutii, pline cu tot felul de materiale și activități care au captat imediat atenția proaspătului “elev” al “școlii acasă”.

Bibo Box

Entuziasmul pe care l-a avut și încă îl are Iancu când propunem să facem o activitate din cutia Bibo Box ne face să credem că produsul este fix ce trebuie pentru orice om mic cu vârsta între 3 și 6 ani indiferent că practicați homeschooling sau nu.

Las mai jos chiar descrierea Alexandrei:

Cutia trimestriala contine toate materialele de uz general: (Acuarele, Creioane colorate, Adezivi (Lipici, Aracet), Foarfecă, Plastilină). Aceste materiale noi estimam ca ajung pentru 3 luni de activitati. O data la 3 luni noi vom trimite automat cutia aceasta cu titlu gratuit impreuna cu cutia lunara. Noi testam toate materialele pe care le dam si dam atentie la fiecare in parte. De exemplu pentru grupa de 3-6 ani folosim creioane supra-dimensionate, acuarele lichide, etc.

Cutia lunara este inima Bibo Box. In aceasta cutie includem lucrurile care se schimba lunar (activitati, caiete, carti, jocuri). In cutia lunara o sa gasesti (de sus in jos cum sunt asezate)

– Plicuri x 10 buc. In fiecare plic sunt incluse cate o activitate si consumabilele pentru ea. Activitatile sunt diferite in fiecare plic si incercam ca in fiecare luna sa asiguram o varietatea de materiale si deprinderi necesare in fiecare zi.
– O carte de citit cu tematica
– Un caiet de exercitii de scris
– Mici surprize (dulce, balon, jucarie <idee de joc>)

Insumate activitatile de indemanare + caietul de exercitii + reteta de gatit + jocul + experimentul fizic vor umple o luna intreaga cu distractie!

Pretul lunar Bibo Box este de 99 lei (transport gratuit). Suntem singurii din tara care livram acest timp de produs si lucram impreuna cu parinti, copii si pedagogi sa ne asiguram ca ce se trimite intruneste toate cerintele 🙂

Noi testăm cu bucurie astfel de inițiative și Bibo Box chiar ne-a impresionat și o recomandăm mai departe.

Aici poți comanda și tu un Bibo Box.