campanie domnul goe
Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi ofera 6 seminarii online gratuite pentru parintii care se confrunta cu mici “domnul Goe”. Campania “Copilul tau e Domnul Goe?” marcheaza lansarea Centrului si cuprinde si un concurs special in care acestia castiga 5 burse la Clasa Einstein
Degajat, domnul Goe din celebra schita spune: “De curand ai mei s-au hotarat sa-mi dea o lectie si au luat legatura cu o urata, o supernanny care cica se va ocupa de educatia mea. O cheama Iulia Pantazi si mai comploteaza cu alti cativa urati, partenerii ei, care vor si ei sa-si incerce norocul. Parol si alta nu, sa mor de ras ca nu au nicio sansa!”
In fiecare marti seara de la ora 19.00 (inceapand din 22 februarie) se vor tine seminarii online gratuite in care mamicile si taticii interesati pot intra in legatura cu specialistii Centrului si pot pune intrebari pentru a afla solutiile de care au nevoie.
Saptamana viitoare – 22 februarie 2011, vom vorbi despre “La culcare cu Domnul Goe” – cum sa il culci in 5 minute! Pentru cei interesati va rugam trimiteti-ne cererea pe adresa de email contact@centru-iuliapantazi.info
Orice parinte cu un copil ce i se aseamana, cu varsta intre 3 ani si 8 ani, poate participa la concursul campaniei si sa trimita pe email un Belet informativ cu ultima senzatie a odraslei sale. Beletele isi vor gasi locul pe pagina de Facebook – “Copilul Goe”. Cele 5 povesti care vor primi cele mai multe comentarii si like-uri pe pagina Facebook “Copilul Goe” vor primi cate o bursa de o luna de zile la Clasa Einstein si un workshop de parenting, toate gratuite.
Pentru mai multe detalii: johana@pistachioagency.eu;  johana.toma@gmail.com; 0766 56 36 71; www.centru-iuliapantazi.info.