Spre sfarsit de an scolar, Fundatia Calea Victoriei va propune cateva activitati de weekend, distractive si relaxante, pentru copilul dumneavoastra.
In asteptarea vacantei de vara, atelierul de pictura “Viata la sat” este, pentru unii, o buna ocazie de a rememora zilele frumoase petrecute la bunici, pentru ceilalti, un prilej sa intre in contact cu o lume pe jumatate uitata, foarte draga, candva, celor mici. Viata la tara inseamna culoare, varietate, spatii imense de explorat, noutati la fiecare pas, practici si obiceiuri vechi, fascinante. Indrumati de Maria Petreanu, copiii vor afla, prin desen si culoare, ca animalele nu s-au nascut la pet-shop, florile nu cresc din asfalt si, mai ales, vor descoperi ca jocurile cele mai frumoase se joaca in aer liber. Atelierul are 8 intalniri si incepe vineri, 6 mai, de la ora 18.30.
Dupa-amiezile de sambata sunt rezervate lumii povestilor si dansului. Mario Barangea, lectorul Atelierului  de inventat povesti, ii va invata pe copii cum se construieste o poveste, de la imparati si balauri, pana la nave extraterestre si copaci vorbitori. Vor experimenta impreuna un joc nou, de-a cuvintele, si una dintre cele mai mari bucurii: aceea de a povesti celor din jur despre lumea imaginatiei proprii.
In paralel, Elena Paun, coregraf, va asteapta la Atelierul de dans. Fara presiuni, fara eforturi si dorinte de performanta, deocamdata, copiii se pot bucura de libertatea dansului si miscarii. Cursul incepe cu o lectie introductiva, pe parcursul careia sunt prezentate elemente de baza ale dansului, si continua cu descoperirea mai multor stiluri: dans contemporan, salsa, tango, freestyle, influente africane.
Atelierul de inventat povesti si Atelierul de dans incep, ambele, sambata, 7 mai, de la ora 15.00.
Puteti cere detalii sau va puteti inscrie la cele trei ateliere prezentate la adresa contact@victoriei.ro