Dragi părinți,

Au trecut deja 10 săptămâni de când copiii stau acasă.

Virusul despre care vorbim de aproape 3 luni ne-a încurcat tuturor planurile: de cafea, de concerte, de vacanță. Am tot povestit despre ce schimbări în bine a adus în viețile noastre: mai mult timp de stat împreună, (re)descoperirea câmpului din spatele casei, apelurile video cu cei dragi, tot mai dese și cu sens, dar, cel mai important, am văzut puterea lui #Împreună.

Deși la distanță, am găsit fiecare propriile căi să ne adaptăm situației. Pentru fiecare, perioada aceasta a trecut într-un mod diferit, lucru normal pentru că percepem într-un mod subiectiv tot ce ni se întâmplă, reacționăm diferit și ne aflăm într-un context personal unic. Avem atât de multe lucruri în comun, dar și altele care ne dezbină. Am lucrat de acasă, având cel puțin un copil de grădiniță sau de școală pe lângă noi. Pentru unii dintre noi, rutina ne-a blocat creativitatea, pentru alții timpul a trecut foarte repede.

Noi, la Academia Heidi, am continuat online cursurile pentru copii și pentru adulți, fie ei părinți, cadre didactice sau oameni care vor să lucreze cu sine. Credem în misiunea noastră, dorim să vă fim alături în educarea cu blândețe a celor mici, în crearea de legături de familie puternice, în cultivarea unui spirit curios, dornic să se dezvolte, care înțelege că greșelile sunt oportunități de învățare, nu eșecuri.

Lansăm Modulul 3 al acestui an grădinițar / școlar dat peste cap de pandemie, un modul mai scurt, care să acopere nevoile copiilor de învățare, de autonomie, de joacă, de relaxare și de explorare. Am adaptat cursurile astfel încât să ne putem distanța fizic, dar nu social. Copiii au nevoie să învețe alături de alți copii, să continue să pună întrebări, să povestească și să se simtă parte a unui grup.

Fain este că se pot bucura de cursurile noastre și copiii care nu locuiesc în Brașov. Pot fi chiar copii români care locuiesc acum în străinătate și care doresc să exerseze limba nativă. Se pot împrieteni la distanță cu alții de vârsta lor, poate vor începe să își scrie scrisori ca acum 30 de ani, cine știe?!

Iată ce program de cursuri online am pregătit pentru copiii voștri de 4-14 ani.

Luni:
Arte marțiale prin joacă (4-11 ani) 16:00

Marți:
Dezbateri si oratorie (8-14 ani) 17:00

Engleză prin artă (4-7 ani) 17:00

Miercuri:
Atelier de evaluare (6-9 ani) 10:00

Atelier de mișcare creativă (6-12 ani) 15:00

Laborator de științe (7-12 ani) 17:00

Dezbateri și oratorie (5-7 ani) 17:00

Joi
Atelier de evaluare (9-14 ani) 10:00

Laborator de științe (8-12 ani) 11:00

Laborator de științe (4-8 ani)17:30

Testimonial:

”Atelierele sunt iubite de ambii mei băieți și, de fiecare dată, sunt entuziasmați să înceapă. Preferă Mind Lab, Științe și Engleză, dar vin cu drag și la celelalte. Am observat și că instructorii sunt calzi și deschiși față de copii. Mulțumim!”- Ana-Maria, mamă a doi băieți

Și pentru că tot vine 1 iunie, la Academia Heidi, vă oferim posibilitatea să oferiți cadouri înțelepte: cursuri pentru copii, pre-adolescenţi, cursuri pentru părinți, adaptate acestei perioade, toate au loc online. Puteți face un cadou înțelept de 1 iunie!

Știm că sunt multe jucării și dulciuri, pe care cei mici și le doresc, dar credem că experiența unui curs este una pe care o vor ține mai mult timp minte și le va fi de folos în dezvoltarea inteligențelor multiple.

Puteți alege cursul împreuna cu fiul / fiica voastră, va învăța astfel să ia decizii și va observa cum le luați și voi, ca adulți.

Toți cei care achiziționează un curs pentru copii sau pentru părinți în perioada 25-31 mai 2020, intră automat în lista din care vom extrage pe 1 iunie câștigătorul unui alt curs pentru copii sau părinți la alegere din oferta de cursuri online (Modulul 3). Vom folosi random.org pentru a face extragerea. Cursul îl poate folosi copilul vostru sau îl poate oferi cadou unui prieten pentru că #DarDinDar #MultiplicămBinele și #ExersămGenerozitatea.

Vă așteptăm cu drag să ne continuăm #PovesteaOnline!

Echipa Academia Heidi

p.s.1: Colega noastră, Claudia Petre, se bucură să vă ajute cu mai multe detalii, o puteți suna la 0722941455.

p.s. 2: Avem și cursuri pentru adulți, le găsiți pe toate pe www.AcademiaHeidi.ro: Cercul Siguranței, Copilul de 0-3 ani, Acomodarea la Creșă și Grădiniță, Nevoile dascălilor din ziua de astăzi.