mooma cu m mic, citit [muma] este un proiect însămânțat în 2012 și răsărit pe internet în 2018.

mooma este un proiect care s-a conturat în jurul unei idei de acum clasice, odată cu transformarea în mamă, nevoile copilului, produse naturale, autodiversificare,scutece textile, haine de lână, babywearing și medicină blândă. S-au întâmplat multe de atunci, copiii au crescut dar eu sunt într-o continuă căutare a echilibrului mai ales în ceea ce înseamnă forma de medicină alternativă, corectă, îndreptată spre om nu spre bani și spre sustenabil nu spre consumerism.

Mădălina Zugravumooma este un brand care are în vedere știința dar și empiricul și este susținut de mine, Mădălina Zugravu, care sunt într-un continuu proces de învățare și de extindere a cunoștințelor legate de plantele medicinale și aplicarea lor în scop terapeutic. Sunt terapeut avizat de entitățile românești, cu școli(majoritatea online) în aroma și fitoterapie pe toate planurile și culturile posibile și mai nou este elevă la o școală românească de farmacie pentru a-mi îmbunătăți cunoștințele și pentru a-mi lărgi perspectivele în terapie.

Nu sunt cel mai bun terapeut dar sunt mulți sub mine; adică nu mă laud dar nici nu mă subapreciez.

Produsele mooma sunt trecute prin toate agențiile de control al calității chimice, al sustenabilitatii și al eticii. Și experiența din practica terapeutică cu produsele mooma a dovedit calitatea produselor, lucru care m-a făcut să merg înainte cu mooma, nu doar ca brand de produs ci și ca implicare în proiectele care au ca scop idealul: plantele medicinale și terapiile care le includ să fie acceptate tot mai mult și de medici și de sceptici. Iar asta se poate face doar crescând calitatea terapiei.

mooma este o afacere foarte mică, care susține și alte proiecte mici internaționale și românești dedicate ecologiei, și care mă susține(intelectual, emoțional și financiar) pe mine si pe cei doi fantastici Lea și Mugur.
mooma susține ideea de vindecare circulară, așa că așa cum noi beneficiem de proprietățile terapeutice ale naturii, așa trebuie să ne implicăm și noi în protejarea și susținerea procesului ei de autovindecare. Do good and you will receive good.

De ce să fii client mooma? Pentru mooma e mai mult decât pur.
Vă invit să îmi citiți blogul și să dați o raită prin shop!

Bine faci, bine primești!

PS: Oamenii ăștia de la Urban Kid sunt lovely!