dormind in Manduca
Ne-am împrietenit acum vreo lună de zile . Ştiu că ai mai fost pe la alte mămici şi tătici şi ai purtat şi copii mai mari şi mai mici dar nici că se observă. Spălată, curată, te-am luat la plimbare.
Te-am plimbat puţin prin Bucureşti şi apoi te-am târât peste tot: prin avioane, trenuri, metrouri, străzi, nisip, prin peşteri, în faţă, în spate, pe şold, cu copil treaz sau adormit sau la alăptat, cu sau fără glugă, pe ploie şi pe soare şi pe vânt. Eşti chiar minunată. Ai văzut multe oraşe: Barcelona, Jerez, Madrid, Lisabona, Alcobaca, Fatima, ai văzut Mediterana şi Oceanul mare.
Te-am purtat cu drag şi te recomand cu drag la orice mămică şi tătic ce vrea să-şi poarte copilul aproape, oriunde s-ar duce şi orice ar face. Am fost foarte încântată că spre deosebire de mei-taiul meu drag cu flori (nu te supăra mei-tai-ule drag că tu rămâi al meu mereu…) ai bretele groase pentru umeri şi centură lată la mijloc şi deci eşti mai comfortabilă la drumuri lungi. Îmi place că ai un fermoar ce poate fi folosit pentru ajustarea înălţimii tale şi deci te poţi adapta mai bine pe dimensiunile copilului. Ce să mai, eşti foarte bună pentru orice ai vrea să faci, să mergi prin oraş sau pe munte, prin frig sau caniculă.
Trebuie totuşi să-ţi zic (şi ştii că eu sunt mai pretenţioasă şi că mi-au trecut multe prin mână…) că nu am reuşit să mă împac cu nişte lucruri: de exemplu ai prea multe catarame de strâns şi ajustat (la curelele de pus pe umeri) şi eu cum am dimensiunile pe care le am trebuia să le desfac pe toate şi apoi să le strâng din nou şi mă cam chinuiam că nu ajungeam mereu. Iar închizătoarea de la mijloc are un minunat sistem de siguranţă care este foarte bun dar atât de bun că nu reuşeam să-l desfac prea uşor (cu o mână nu puteam şi eu sunt obişnuită să fac multe lucruri cu o mână). Când ai o Ioană care trebuie dată jos repede şi fiind obişnuită cu mei-taiul meu drag cu flori cam bolboroseam eu în sinea mea că nu te pot desface cu o mână.
Dar una peste alta cred că eşti deosebită. De data aceasta însă o să rămân la mei tai-ul meu drag cu flori şi bine-nţeles la slingul meu iubit fără de care nu pot să plec de acasă în nicio situaţie… Sunt convinsă că o să fii fericită acolo unde o să te trimită  şi o să faci nişte părinţi foarte mândri să-şi poarte copilul. Eu te recomand cu dragoste!
Cu drag,
Dana
P.S. Marsupiul Manduca este un port bebe cu un design unic care face purtatul bebeluşului o plăcere – pentru tine şi pentru copiii tăi! Este în mod special indicat celor cu probleme de spate, greutate este foarte bine distribuită pe cei doi umeri şi talie. Se găseşte la HipHip.ro.