casa la curte in GreenCity
Cred că toată lumea visează la un moment dat să stea la casă. Să aibă destul spațiu pentru tot ce are nevoie, o curte mare unde să se joace copilul, să planteze roșii în grădină și să nu-și facă griji că dacă îi apucă să danseze Lambada în familie la 12 noaptea, vecinii o să cheme poliția. Știu că începeți iar să vă imaginați ce frumos ar fi, dar aveți grijă să nu vă alunece mâna stângă de sub falcă când o să vă zic că se poate să stați la casă fără să lăsați un credit pe post de moștenire pentru strănepoți.
casa la curte green city
Când am crescut noi, case la curte existau doar în Dallas și nici nu se punea problema ca o familie cu venituri medii să stea în altă parte în afară de bloc. Dar ce bine că unele lucruri se schimbă și la noi și mai nou există un complex numit copiii se pot juca in siguranta in GreenCity
Ce e mai important e că are multe “dotări standard” pentru pitici: grădiniță, loc de joacă, parc, alei de plimbat cu bicicletă sau role. Apoi problema pe care și-o pun mulți este: dacă vreau să-mi cumpăr o sticlă de apă, trebuie să merg 50 km? Aici este un pui de oraș, așa că nu. Are supermarket, cabient medical și farmacie, restaurant și cam tot ce ai nevoie de obicei: internet, telefon, tv, până și centre de închirieri filme.
dormitor copii GreenCity
Casele sunt cu un etaj și 154 mp suprafață construită. Iar înăuntru living, bucătărie, 3 dormitoare, 3 băi și curte. E clar, curtea face toți banii. Adică în loc de ia jucării, ia mâncare, apă, scutece, mergi 20 de minute printre blocuri ca să ajungeți în parc la joacă și apoi stai cu ochii ațintiți pe copil, acum tot ce e de făcut e să ieșiți din casă și uite iarba verde! Ce-ar merge acolo un leagăn și-un hamac…
living GreenCity
Și acum momentul pe care îl așteaptă toată lumea: prețul! (Acum țineți bine mâna sub falcă) 120.392 euro cu tot cu TVA. Nu facem mișto și chiar e pe bune, costă cam cât un apartament cu 3 camere.
strada 3, GreenCity
Rate la dezvoltator – 10.000 EURO discount din pretul casei.
10.000 EURO DISCOUNT la oricare varianta de casa contractata prin banca sau cash in 3 luni de la semnarea ante-contractului.
Oferta disponibila pana la data de 31 octombrie 2010.
Cu doar 20% avans, te muti in casa pe care ti-ai dorit-o si platesti lunar la dezvoltator pana in decembrie 2012 suma aferenta tipului de casa achizitionata. Astfel ai suficient timp sa vinzi vechea locuinta sau sa contractezi creditul cel mai avantajos pentru tine. Valoarea ratei se capitalizeaza integral.

  • Rata Neva Basic: 600 eur (TVA inclus)/luna
  • Rata Neva Standard: 650 eur (TVA inclus)/luna
  • Rata Neva Plus: 700 eur (TVA inclus)/luna

Primiți 100 EURO dacă completați formularul:
Case la Pret de Apartament
și apoi deveniti propietarul unei case in GreenCity.
[nggallery id=60]