Datorită vouă, a sprijinului vostru am ajuns în etapa a doua de votare la concursul RoBlogFest 2012 la toate cele trei categorii la care am fost înscriși: Blog de părinți, Blog colectiv și Cel mai popular blog.
Vă mulțumim din suflet pentru voturi, înseamnă extrem de mult pentru noi, prin sprijinul vostru ne faceți să ne dorim să devenim din ce în ce mai buni. Rămânem datori cu o îmbrățișare și un “Mulțumesc!” pe viu, la următorul PlayDate! 🙂
Odată cu trecerea la etapa cu numărul doi avem nevoie din nou de ajutorul vostru. Pentru a ajunge pe podium trebuie să strângem cât mai multe voturi până pe 3 aprilie.
Practic, este vorba despre fix aceeași pași ca data trecută: vă rugăm să ne acordați încrederea voastră și să ne votați din nou (dacă vi se pare complicat “procesul de votare” am urcat pe Facebook toți pașii)
Și pentru că prima dată când am povestit despre RoBlogFest ne-am emoționat în timp ce am citit câteva dintre părerile voastre cu privire la UrbanKid.ro, astăzi am dat o raită printre interviurile cu părinți faini și ne-au sărit în ochi alte păreri:

Măi, ce să mai zic de voi… Mi-ați intrat la suflet, ați știut voi pe ce butoane să apăsați la mine, un tată fericit care o arde și prin online 🙂 Între noi fie vorba, sunteți unul din cele mai simpatice branduri din onlineul de pe la noi 🙂 – Chinezu

E un site cool – Vlad Stan

Puteți vota UrbanKid.ro accesând link-ul direct către RoBlogFest 2012

Vă mulțumim frumos!