Ce ziceți de un proiect foto simpatic cu cei mici? Trebuie să puneți pe o foaie de hârtie care sunt lucrurile care vă atrag, un mic concept care să stea la bazele proiectului și să vă pregătiți cu toată “recuzita” necesară pentru a face primii pași cât mai repede. 🙂
Cel mai recent proiect foto “în familie” descoperit de noi este format dintr-o serie de fotografii cu doi băieței și cățelul lor. Cei doi își iubesc prietenul necuvântător, iar mămica s-a gândit să importalizeze aceste lucru în poze.
Mămica Stasha Becker spune că nu a fost plănuit acest proiect, dar a început să îi facă poze lui Julian, băiețelul ei de 5 ani, și apoi lui Newfoundland, băiețelul de 6 ani, cu Max și de atunci totul a început să se contureze.
“A început atunci când le-am cerut băieților să stea în fața ușilor garajului, înainte de a ne urca în mașină, pentru a le face o poză repede cu telefonul pe care să o trimit tăticuui sau bunicilor” – spune mămica.
Toate imaginile sunt urcate pe contul de Instagram @northwestmommy (aruncați un ochi pe acolo) care adună acum peste 5.800 de followeri și crește.