Pentru că există multe familii care pleacă în vacanță cu cortul și pentru că nouă ne place să lăsăm pensiunile cu multe margarete și hotelul cu multe stele pentru a vedea margaretele “pe bune” lângă cort și pentru a ne bucura de stele noaptea, tot lângă cort, ne-am gândit că o alternativă la un foc de tabără ar fi numai bună în perioada aceasta.
Nu ne înțelegeți greșit: iubim focul de tabără, poveștile din jurul lui și muzica la chitară, dar parcă nu am face de fiecare dată focul atunci când vrem să încălzim mâncarea, plus că tehnologia ne este la îndemână și putem să “ne folosim de ea” cu ușurință.
Produsul despre care vă povestesc se numește Trekmates Flameless Cooking System și este mult mai simplu de folosit decât pare după denumire, priviți mai jos. Și nu, nu e musai să luați mâncare plină-de-E-uri specială, ci mâncare normală, pregătită cu grijă de acasă 🙂

Dacă v-am făcut curioși și vreți să plecați în vacanță la cort găsiți “caserolele” care încălzesc mâncarea fără foc pe Amazon, un set costă aproape 40£.
Voi ați plecat în vacanță la cort anul acesta?
Sursă foto: saritarobinson/ Flickr.com.