Pentru că părinții se sprijină unii pe alții atunci când au nevoie.

Stela Pîrvu este proaspăt mămică. Pe 9 iulie anul trecut a venit pe lume Daniel, cu sentimente multe și diferite, cu așteptări mari și cu foarte multă iubire. “Nu știu la alte mame cum e, dar parcă în clipa aceea îți vizulalizezi întreaga ta viață care va urma de acum înainte – care nu mai este numai a ta este și a lui și viața lui devine și a ta – e o despărțire a trupurilor, căci se naște, dar sufletele rămân împreună, unul parte din celălalt” povestește Stela despre momentul în care fiul său a făcut cunoștință cu lumea ce avea să-l primească.
La nici un an de zile, micuțul a trecut prin clipe pe care nu mulți și le imaginează, prin încercări pe care niciun adult nu le dorește și mulți poate că nu le pot face față. Pe 17 decembrie, la aproape 5 luni, Daniel a fost internat în spital cu febră mare, vărsături, tuse și scaune lichide. De atunci viața fericită a familiei Pîrvu a devenit o luptă continuă cu diagnostice, medicamente, vizite la spital, speranță, dorință, lupta cu realitatea și sentimente ce își doreau să treacă pentru a vedea speranța de la final de drum și început de alt drum.
Daniel
Diagnosticul final pus de specialiști este unul crunt: sindromul DiGeorge formă completă, cu imunodeficientă severă, iar asta înseamnă nu doar că speranța de mai bine nu este aproape, ci că lupta adevărată cu boala, deși durează de aproape jumătate de an, nici nu este la început. Este nevoie de un transplant de timus, transplant care se poate realiza în Londra, la Spitalul Great Ormond Street Hospital. Care sunt sentimentele unei mame care află că viața copilului său “costă” 304.200 de lire sterline nu cred că o poate exprima nimeni prin cuvinte, dar pot să exprim eu rugămintea mămicii și susținerea noastră de a ajuta, de a oferi speranța unei vieți frumoase și fericite unei familii întregi.
Întreaga poveste a lui Daniel o puteți citit direct de pe blogul DanielPîrvu.ro.

Viscri 125 ne invită la licitație

Daniel a luptat cât a putut de mult, dar acum este rândul nostru să-l ajutăm, să-i oferim speranță și susținere.
Despre Viscri 125 v-am povestit și în situații vesele și acum pune un umăr puternic și-l ajută pe Daniel, mai exact scoate la licitație două nopți de cazare și o mini-vacanță de vis pentru o familie care ajută altă familie.
viscri
Licitația sună pe puncte cam așa:
Premiul este o vacanță de două nopți de cazare cu mic dejun inclus, în cameră dublă care poate să cazeze o familie cu unul sau doi copii. În pachet sunt incluse o plimbare cu căruța, o vizită în locul unde se ard cărbunii pentru a se face mangal, o vizită la un fierar unde puteți vedea cum se face o potcoavă, o altă vizită la un cărămidar care explică felul cum se fac cărămizi și țigle de lut și felul cum acestea se ard în cuptor. Copiii curioși pot face chiar ei o cărămidă cu ajutor.
Toate aceste activități se pot face până la mijlocul lui octombrie.
fierar
Pentru vacanța perfectă de mai sus și pentru distracția de acolo se licitează online, aici în comentarii.
Prețul de pornire este de 240 de euro, cine licitează cel mai mult câștigă două lucruri minunate: vacanța de la Viscri 125 și sentimentul că a ajutat o mamă, un tată, un copil și a pus o cărămidă trainică la viitorul unei familii fericite.

Dăm startul la licitație astăzi și tragem linie pe 20 iulie, timp în care puteți comenta aici cu suma pe care ați putea să o dați pentru un weekend la Viscri 125, bani care se duc de fapt către Daniel.

Pe 20 iulie vedem cine a licitat cel mai mult și după ce plătește suma în contul lui Daniel va primi vacanța minunată descrisă mai sus odată ce face dovada unui OP.

Conturile sunt:
Cont bancar în lei
RO42RZBR0000060012754458
Cont bancar în euro:
RO08RZBR0000060015603184
PS: dacă nu aveți cum să licitați, dați povestea mai departe, cu un share pe Facebook sau un link pe mail sau altă modalitate care vi se pare utilă pentru a afla câți mai mulți părinți despre acțiune.
PSS: pe site-ul deschis pentru Daniel aveți toate modalitățile prin care puteți dona (cât puteți) orice sumă contează.