Am auzit de foarte multe ori “nu avem timp”, dar de și mai multe ori “îmi e greu să găsesc materialele de care avem nevoie” atunci când vine vorba despre proiecte de tipul DIY sau activități simple de făcut alături de cei mici în casă. De data aceasta chiar nu aveți nicio scuză: aveți sigur în casă câteva șervețele colorate, o coală de hârtie A4 sau un carton mai gros, lipici și o pensulă, la care se adaugă o foarfecă, nu? 🙂

Adulții nu au de făcut decât să taie în bucăți deloc egale sau simetrice șervețelele. Dacă aveți copii mai măricei acasă atunci le puteți da lor foarfeca și șervețelele și se descurcă, voi doar să îi supravegheați atenți în timp ce mânuiesc foarfeca.
Odată bucățelele colorate tăiate, lăsăm copiii să-și pună imaginația la contribuție și să lipească toate culorile după bunul plac.

La final, se recomandă să dați voi cu un strat pe lipici peste tot colajul. Nu de alta, dar așa se vor fixa mult mai bine și nu veți avea apoi surprize neplăcute cu bucățelele de șervețel desprinse.
Cum vi se pare? Vă aupucați de treabă?
Surse foto: housingaforest.com.