Nu mai aruncați cutiile. Nici cele de la pantofi și nici cele în care primiți electrocasnicele comandate online. Nu de alta, dar cu ajutorul lor vă veți putea bucura de o mulțime de jocuri indoor alături de toată familia. Dacă sunt cutii mai mici le puteți folosi la joaca precum scaune sau pentru jocuri senzoriale, iar dacă sunt cutii de dimensiuni mai mari puteți să le faceți celor mici chiar un mini-castel în casă. Desigur, este nevoie și de ceva timp liber și de un pic de imaginație, dar totul este destul de simplu de realizat, iar dacă vă veți gândi la rezultat cu siguranță veți “lucra” mai cu spor la acest proiect.
Am descoperit o mămică ce a reușit să transforme câteva cutii banale de carton în cele mai frumoase jucării pentru copiii săi.
O cutie a fost transformată într-un “laborator senzorial” cu mult punguțe cu tot felul de semințe și cereale pe care cei mici să le descopere.
cutii_2
O altă cutie a fost transformată într-un joc al culorilor și materialelor.
cutii
Iar altă cutie a primit “viață” prin niște simple găuri ce apoi sunt utilizate de cei mici pentru a vedea care este forma ce se potrivește în gaura cu pricina.
cutii_3
Voi ce faceți cu toate cutiile de prin casă?
Surse foto: mericherry.wordpress.com.