diy papusi degeteV-am mai povestit în trecut despre păpușile pentru degete și cum puteți să vă jucați cu ajutorul lor, cum puteți să puneți la cale piese de teatru întregi sau schimburi de roluri. Ba chiar, născocind prin articolele mai vechi, am descoperit că v-am povestit și despre cum puteți face chiar voi păpușile din hârtie. Eh, de data aceasta, dacă veți citi până la final, veți afla cum se fac păpușile pentru degete din material, pentru a arăta cât mai asemănătoare cu cele din magazine, dar cu un strop de personaliate.
Aveți nevoie de:

  • Bucăți multe și colorate de fetru,
  • Ață colorată,
  • Un ac,
  • O foarfecă,
  • Lipici,
  • Un pic de răbdare 🙂

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să așezați degetul arătător pe o bucată de material și să luați măsurile. Nu uitați să lăsați aproximativ un centrimentru pe lângă deget, pentru că veți avea nevoie de acest surplus de material pentru a coase de jur-împrejur și pentru a întoarce pe dos materialul, dacă este cazul – adică dacă personalitatea pupușii este în concordanță cu acest lucru.
Odată ce ați tăiat o bucată de fetru tăiați mai multe, astfel toate păpușile vor avea aproximativ aceleași dimensiuni.
Distracția urmează după ce le coaseți pe toate, pentru că aveți de adăugat urechi, nas, ochi, zâmbete și îmbrăcăminte. Tot ce trebuie să șiți legat de acest pas este că ar trebui să renunțați la toate limitările creative, păpușile pentru degete nu sunt perfecte și nici nu se dorește ca acestea să fie, important este să fie colorate și să reprezinte un personal în sine.
“Accesoriile” precum nasul, urechile sau mustața se pot lipi cu un lipici bun, dacă veți încerca să le coaseșți este posibil să rămâneți cu semne ciudate pe lângă bucățile de material.
Gata! E timpul pentru inventat povești cu ele!
diy papusi pentru degete
Surse foto: dosmallthingswithlove.com.