Descoperă România pe biciclete” este o campanie destinată părinților și copiilor care au biciclete și se bucură de ele pe toate drumurile din țară, pentru a descoperi locuri noi care merită văzute de toată lumea.
Pentru că Mikey și Donald sunt fani plimbări pe două roți în natură, se lasă cu un concurs care are premii multe și colorate și marele premiu o vacanță în Austria pentru o familie cu doi adulți și doi copii. 🙂

Călătorii pe două roți

Ce trebuie să faci? Ceea ce îți place cel mai mult: să le plimbi cu bicicleta. Pe lângă asta, pozează tot ce prinzi: drumuri frumoase, peripețiile prin care treci sau pe cei mici pe sau lângă bicicletă. Încarcă toate aceste fotografii, povestește despre călătoria ta, mai exact, pune de un raport de călătorie ca la carte, care să fie ales de juriu ca fiind cel mai bun și complex pentru a câștiga.
În fiecare săptămână, pe site-ul Disney.ro vei vedea că există noi provocări. Dacă le finalizezi, vei primi puncte în plus, deci mai multe premii și mai multe șanse la marele premiu final. Pe lângă excursia la Austria, mai sunt puse la bătaie tricouri, șlapi, sonerii 3D, claxoane, jucării, cărți și altele.
Sună foarte simplu, nu? Nu uita să-ți faci un cont înainte și să alegi una din cele patru echipe: Mickey conduce echipa roșie, Donald, echipa albastră, Goofy, echipa verde și Minnie, echipa violet. Se joacă în echipă, iar fiecare kilometru în plus pe care-l faci se adună la cei pe care i-au parcurs ceilalți din echipa ta.
Vă las cu toate detaliile despre concurs pe Disney.ro și vă sfătuiesc să vă înscrieți cât mai repede, pentru că pe 12 iunie se trage linie și se numără kilometri și pățaniile din călătoriile pe biciclete.

Aventuri cu biciclete pentru o carte cu aventurile lui Donald

Așa cum vă spuneam încă de la bun început, avem și noi un mic concurs pe UrbanKid.ro, tot despre biciclete.
Dacă ne spuneți într-un comentariu despre o aventură cu cei mici (cum au învățat să meargă pe biciclete, pe unde v-ați plimbat, care a fost prima lui bicicletă etc.) intrați în cursa pentru 5 cărți cu Donald Duck, precum în poză.

Așteptăm să ne povestiți pe îndelete până miercurea care vine, adică până pe 13 iunie.