Un cuplu din Anglia nu-și mai face nicio problemă legată de acest lucru, pentru că ei și-au transformat casa în locul perfect unde se pot întâlni toți prietenii copiilor lor adolescenți.
Claire Farrow (44 ani) și soțul acesteia, Ian Hogarth (de 56 de ani) s-au gândit că nici nu-i pot ține o viață departe de cluburi pe copiii lor adolescenți, dar nici nu se simt în siguranță cu această idee. Oamenii nu au stat mult pe gânduri și au scos “de la șosete” nu mai puțin de 1.5 milioane de euro pentru a avea o podea luminată, globuri de discotecă și muzică fix ca’ntr-un club de noapte – totul pentru fiul lor de 16 ani și fiica lor de doar 12 ani.

Și pentru că a doua zi de petrecut în club de dovedește de multe ori a fi una destul de grea, dată fiind oboseala, oamenii au inclus în “complex” și o zonă de tip wellness cu o saună și o sală cinema.
Eu una nu aș recurge la astfel de metode, dar… eu nu sunt nici tătic și nu am nici un copil adolescent, așadar e posibil ca părerea mea să nu fie una tocmai “avizată”. 😀
Cum vi se pare ideea?
Citiți mai multe despre casa devenită club pe huffingtonpost.com.
Surse foto: huffingtonpost.com.