Am descoperit de curând aplicația Bugsy Pre-K – alphabet, numbers, colors, shapes, phonics, and counting for preschool kids care, așa cum arată și numele, îi ajută pe cei mici să facă primii pași în a învăța despre culori, forme, numere sau litere – toate în engleză. Aplicația este foarte simplu de utilizat, așadar copiii nu se vor încurca în tot felul de setări sau modalități prin care pot selecta răspunsurile pe care ei le consideră cele corecte.
La toate acestea se adaugă și opțiunile destinate părinților, care pot afla ce au învățat cei mici și la care întrebări nu se descurcă de minune și astfel pot interveni și ei în a-i ajuta pe kinderi să învețe engleza.

De ce ne-a plăcut aplicația? Pentru că este tare colorată, distractivă, se folosește intuitiv și nu în ultimul rând ni se pare o modalitate minunată pentru primele lecții în limba engleză destinate celor mici.
Priviți mai jos cum funcționează:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ngEfjYeiXOQ&version=3&hl=en_US] Bugsy Pre-K este o aplicație destinată device-urilor care funcționează cu iOS – dacă aveți instalată versiunea 4.0 sau o versiune mai nouă. Costă 2.99 dolari și, potrivit review-urilor userilor, nu veți regreta banii plătiți.