Voi ce faceți de 1 iunie? 👉 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City4 min read

by | May 30, 2023 | Activități de Vacanță, adv | 0 comments

Cinema City face un cadou copiilor de toate vârstele, tuturor familiilor și celor care iubesc animațiile: un preț unic, de 10 lei, la orice film din oferta variată pregătită special pentru Ziua Copilului.

Alegeți din micile comori pregătite doar pentru voi:

Spider-Man: Across the Spider-Verse/Omul Păianjen: prin lumea păianjenuluiîn avanpremieră extraordinară la Cinema City,

AP 12
Miles Morales revine pentru următorul capitol din saga Spider-Verse, câștigătoare a premiului Oscar. O aventură epică in care prietenosul Om Păianjen isi va uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni Păianjeni pentru a se confrunta cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată.
Mai multe informații

Little Allan/Micul Allan – O aventură extraterestră,

AG
Vacanța de vară se anunță plictisitoare pentru Allan, un băiat introvertit de 11 ani. Aventurile vor începe odată ce vecinul său obsedat de OZN-uri începe să creadă că băiatul este o antenă umană care l-ar putea ajuta să capteze informații despre o mare invazie care, crede el, se îndreaptă spre Pământ. Dar antena improvizată nu rezistă prea mult, iar micul Allan este salvat de Britney, o fată venită din spațiu care are de pregătit pentru școală un proiect despre pământeni. Allan trebuie acum să o ajute pe fată să se întoarcă acasă. Pe Pământ, Britney devine tot mai fascinată de micuța creatură întâlnită: de ce spune băiatul mereu că e totul bine, când părinții lui tocmai au divorțat și este evident că el nu e în cea mai bună dispoziție? Oare așa funcționează toți oamenii?
Mai multe informații.

Mavka/Mavka. Zâna Pădurii,

AG
Mavka – un suflet al Pădurii – are de făcut o alegere imposibilă între dragoste și datoria sa de apăratoare a Inimii Pădurii după ce se îndrăgostește de un om – talentatul tânăr muzician Lukash.
Mai multe informații.

Super Mario/Super Mario Bros: Filmul,

AG
Adaptare cinematografică a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul animat semnat de Aaron Horvath și Michael Jelenic spune povestea instalatorului Mario care pornește, alături de fratele său, Luigi, într-o călătorie printr-un labirint subteran cu misiunea de-a salva din captivitate o prințesă.
Mai multe informații.

Moonbound/Aventuri până la lună și înapoi,

AG
Povestea unui băiețel care pornește într-o misiune intergalactică pentru a-și salva surioara din ghearele unui bărbat malițios aflat pe Lună.
Mai multe informații.

Rabbit academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol.

AG
Iepurașul Max și-a îndeplinit visul: este primul iepure de la oraș ales să participe la atelierul iepurașilor de Paște. El și prietenii săi trebuie să-și găsească propria superputere cu care să salveze Paștele. Dar se întâmplă ceva cu totul neașteptat. Singura șansă a lui Max este să facă echipă cu vulpoiul Ferdinand, care se oferă să-l ajute. Dar poate un iepure să aibă încredere într-o vulpe?Academia iepurașilor aduce pe marile ecrane o poveste amuzantă, plină de aventuri și transmite un mesaj important despre valoarea prieteniei, despre toleranță și lucrul în echipă. La sfârșit, vom vedea că nu e bine să judecăm vulpile după ceea ce știm despre ele din alte povești.
Mai multe informații.

Amintirile alături de cei mici sunt neprețuite, mai ales de ziua lor! La Cinema City, de 1 iunie, biletele sunt doar 10 lei* pentru părinți și copii! Intrați în aventura cinematografică și oferiți-le micuților o zi de vis. Prezența voastră este cel mai important lucru pentru ei.

*spectatorii filmelor din oferta, indiferent de vârstă, beneficiază de prețul de 10 lei pe bilet doar în data de 1 iunie 2023. 

 

Detalii complete campanie.