Voi ce face╚Ťi de 1 iunie? ­čĹë 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City4 min read

by | May 30, 2023 | Activit─â╚Ťi de Vacan╚Ť─â, adv, Featured Home | 0 comments

Cinema City face un cadou copiilor de toate v├órstele,┬átuturor familiilor ╚Öi celor care iubesc anima╚Ťiile: un pre╚Ť unic, de 10 lei, la orice film din oferta variat─â preg─âtit─â special pentru┬áZiua Copilului.

Alege╚Ťi din micile comori preg─âtite doar pentru voi:

Spider-Man: Across the Spider-Verse/Omul Păianjen: prin lumea păianjenului, în avanpremieră extraordinară la Cinema City,

AP 12
Miles Morales revine pentru urm─âtorul capitol din saga Spider-Verse, c├ó╚Ötig─âtoare a premiului Oscar. O aventur─â epic─â in care prietenosul Om P─âianjen isi va uni for╚Ťele cu Gwen Stacy ╚Öi o nou─â echip─â de Oameni P─âianjeni pentru a se confrunta cu un r─âuf─âc─âtor mai puternic dec├ót orice au ├«nt├ólnit vreodat─â.
Mai multe informa╚Ťii

Little Allan/Micul Allan – O aventur─â extraterestr─â,

AG
Vacan╚Ťa de var─â se anun╚Ť─â plictisitoare pentru Allan, un b─âiat introvertit de 11 ani. Aventurile vor ├«ncepe odat─â ce vecinul s─âu obsedat de OZN-uri ├«ncepe s─â cread─â c─â b─âiatul este o anten─â uman─â care l-ar putea ajuta s─â capteze informa╚Ťii despre o mare invazie care, crede el, se ├«ndreapt─â spre P─âm├ónt. Dar antena improvizat─â nu rezist─â prea mult, iar micul Allan este salvat de Britney, o fat─â venit─â din spa╚Ťiu care are de preg─âtit pentru ╚Öcoal─â un proiect despre p─âm├ónteni. Allan trebuie acum s─â o ajute pe fat─â s─â se ├«ntoarc─â acas─â. Pe P─âm├ónt, Britney devine tot mai fascinat─â de micu╚Ťa creatur─â ├«nt├ólnit─â: de ce spune b─âiatul mereu c─â e totul bine, c├ónd p─ârin╚Ťii lui tocmai au divor╚Ťat ╚Öi este evident c─â el nu e ├«n cea mai bun─â dispozi╚Ťie? Oare a╚Öa func╚Ťioneaz─â to╚Ťi oamenii?
Mai multe informa╚Ťii.

Mavka/Mavka. Zâna Pădurii,

AG
Mavka – un suflet al P─âdurii – are de f─âcut o alegere imposibil─â ├«ntre dragoste ╚Öi datoria sa de ap─âratoare a Inimii P─âdurii dup─â ce se ├«ndr─âgoste╚Öte de un om – talentatul t├ón─âr muzician Lukash.
Mai multe informa╚Ťii.

Super Mario/Super Mario Bros: Filmul,

AG
Adaptare cinematografic─â a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul animat semnat de Aaron Horvath ╚Öi Michael Jelenic spune povestea instalatorului Mario care porne╚Öte, al─âturi de fratele s─âu, Luigi, ├«ntr-o c─âl─âtorie printr-un labirint subteran cu misiunea de-a salva din captivitate o prin╚Ťes─â.
Mai multe informa╚Ťii.

Moonbound/Aventuri până la lună și înapoi,

AG
Povestea unui b─âie╚Ťel care porne╚Öte ├«ntr-o misiune intergalactic─â pentru a-╚Öi salva surioara din ghearele unui b─ârbat mali╚Ťios aflat pe Lun─â.
Mai multe informa╚Ťii.

Rabbit academy/Academia iepurașilor: Paștele e în pericol.

AG
Iepura╚Öul Max ╚Öi-a ├«ndeplinit visul: este primul iepure de la ora╚Ö ales s─â participe la atelierul iepura╚Öilor de Pa╚Öte. El ╚Öi prietenii s─âi trebuie s─â-╚Öi g─âseasc─â propria superputere cu care s─â salveze Pa╚Ötele. Dar se ├«nt├ómpl─â ceva cu totul nea╚Öteptat. Singura ╚Öans─â a lui Max este s─â fac─â echip─â cu vulpoiul Ferdinand, care se ofer─â s─â-l ajute. Dar poate un iepure s─â aib─â ├«ncredere ├«ntr-o vulpe?Academia iepura╚Öilor┬áaduce pe marile ecrane o poveste amuzant─â, plin─â de aventuri ╚Öi transmite un mesaj important despre valoarea prieteniei, despre toleran╚Ť─â ╚Öi lucrul ├«n echip─â. La sf├ór╚Öit, vom vedea c─â nu e bine s─â judec─âm vulpile dup─â ceea ce ╚Ötim despre ele din alte pove╚Öti.
Mai multe informa╚Ťii.

Amintirile al─âturi de cei mici sunt nepre╚Ťuite, mai ales de ziua lor! La┬áCinema City, de 1 iunie, biletele sunt doar 10 lei* pentru p─ârin╚Ťi ╚Öi copii! Intra╚Ťi ├«n aventura cinematografic─â ╚Öi oferi╚Ťi-le micu╚Ťilor o zi de vis. Prezen╚Ťa voastr─â este cel mai important lucru pentru ei.

*spectatorii filmelor din oferta, indiferent de v├órst─â, beneficiaz─â de pre╚Ťul de 10 lei pe bilet doar ├«n data de 1 iunie 2023.┬á

 

Detalii complete campanie.