Ambalajele de unica folosinta sunt foarte importante atat pentru clienti, cat si pentru afacerea in sine. Prin acestea, se poate face publicitate, dar in acelasi timp le poti oferi clientilor o experienta cat mai placuta, folosindu-le.

Snick Ambalaje iti pune la dispozitie o gama larga de articole de unica folosinta, inclusiv cutii tort ieftine pentru afacerea ta. In functie de domeniul afacerii tale, poti beneficia de o varietate de ambalaje de inalta calitate, care sa iti promoveze produsele intr-un mod eficient. In plus, acestea se pot si personaliza.

Cutiile de tort pentru cofetarii si gelaterii sunt confectionate special pentru a transporta si prezenta torturile, cat si produsele de patiserie. Pot fi realizate din materiale precum cartonul, iar design-ul si dimensiunile pot varia in functie de cerintele clientului. Cutiile pot proteja produsul in sine si il pot prezenta intr-un mod placut, dar si sigur, in acelasi timp. Ai posibilitatea de a solicita personalizarea lor cu logo-ul afacerii tale, cu design-uri diferite sau chiar culori. Aspectul lor este deja unul placut, insa poti modifica acest aspect prin necesitatile afacerii tale. Snick Ambalaje cuprinde numeroase oferte atat la cutiile de tort, cat si pentru alte ambalaje.

Magazinul online se adreseaza exclusiv companiilor, asadar daca dispui de o afacere din domeniul HoReCa si ai nevoie de ambalaje de unica folosinta, poti comanda articolele dorite. In cadrul acestuia ai la dispozitie produse promo si export, cat si numeroase oferte. Totodata, gasesti si produse pentru a mentine o igiena si curatenie optima in bucataria afacerii tale.

Ambalaje variate de calitate superioara

Snick Ambalaje gazduieste o multime de ambalaje de calitate superioara. De pe site poti comanda articole pentru catering si street food, cofetarii si gelaterii, articole pentru evenimente si receptii, pentru pizzerii si rotiserii, ambalaje de unica folosinta pentru cafenele si smoothie bars, cat si pentru hoteluri si restaurante. Toate aceste categorii se impart in mai multe parti, unde ai la dispozitie articolele corespunzatoare. Gama larga de ambalaje de unica folosinta cuprinde tot necesarul pentru o afacere de acest tip. Gasesti pe site de la simplele farfurii, pana la boluri, tacamuri, servetele, consumabile hoteliere, sosiere, pungi si conuri, cat si multe alte produse.

Oferta variata de la Snick Ambalaje iti permite sa comanzi tot ceea ce ai nevoie pentru ca toti clientii tai sa fie multumiti. In plus, poti alege si o sacosa cu mostre din produsele pe care intentionezi sa le cumperi. O primesti gratuit pentru a testa produsele.

Materiale diverse pentru ambalajele disponibile

Gama variata de ambalaje poate avea mai multe materiale. In functie de ceea ce iti doresti si ce imagine vrei sa formezi afacerii tale, Snick Ambalaje iti pune la dispozitie mai multe materiale. Poti comanda ambalaje din trestie, PLA, palmier, lemn, hartie, carton, aluminiu, PSE, PET, PP, PS, PE sau PVC.

Fiecare produs este detaliat complet pe site, asadar vei cunoaste si materialul din care este confectionat. Magazinul online poate fi contactat pe adresa de e-mail comenzi@snick-ambalaje.com.