tort-raw

Probabil că ați auzit până acum de familia veselă și harnică, ce pregătește cu sârg și dragoste cutia cu mâncare – Cooku Bau. Nu aveți cum să nu fi auzit de ei până acum. Dar poate încă nu sunteți la curent cu noua cutie pentru toată familia: Cooku în Familie, abia lansată și care, începând de mâine va începe să bucure gurile celor mici și mari. Și timpul lor, căci totul se face împreună, de la copii la bunici, poate. Sau cu prietenii copiilor. Nu de alta dar cutia este mare și îndestulătoare, adică pentru 6 persoane.

tort-raw

Cooku în Familie

Comandați azi și o primiți marți. Sau vineri. Cum credeți că vi se potrivește. Și așa în fiecare săptămână.

Ce găsiți în cutie? Toate ingredientele și rețetele pentru un pui oșenesc cu piure de mazăre și cartofi noi și ce vă trebuie pentru un tort super sănătos și delicios – raw, cu căpșuni și nuci.

Cutia conține: o masă cu 2 feluri (principal și desert) pentru 6 persoane. Astfel, avem 2 rețete x 6 persoane = 12 porții

 

Cooku Bau - Miss Maddy Surprize pentru copii. Pe lângă ingredientele proaspete, porționate și alese cu mare grijă de către experții în cutii cu mâncare, copiii se vor bucura și mai mult căci vor fi multe suprize pentru ei. Noi am aruncat un ochi și am văzut ceva super drăguț, executat chiar cu mânuțele ei de prietena noastră (comună) Miss Maddy. În fiecare cutie Cooku în Familie, din fiecare săptămână, va fi o surpriză de la ea. Și ceva de colorat, căci ce poate fi mai interesant pentru copii, indiferent de vârstă. Și nu ne oprim aici cu suprizele. Dar chiar vrem să ținem secretul, căci altfel…ce surpriză ar mai fi, nu-i așa?

 

De ce să comandați? Pentru a pregăti împreună cu copiii, cu prietenii copiilor, cu bunicii sau cine mai vreți voi, o masă copioasă, cu pui crescut tradițional, rumenit în cuptor, cu piure de mazăre aromat și cartofi noi cu unt. La desert, ceva simplu de pregătit și perfect pentru zilele călduroase: tort raw cu căpșuni și nuci, o rețetă fără zahăr de la Andie’s Veggies, numai bună pentru cei mici!

Altceva? Costul cutiei va fi de 188 lei. Cutia va fi toată luna iunie.
Cartofi-cu-mazare
pui_cartofi
Noi suntem bucuroși că putem fi alături de ei în această nouă aventură și sper să ajungem, cu toții, la cât mai multe familii. Și foarte curând vom mai anunța din suprizele pe care le-am gândit împreună cu Cooku Bau. Stay tuned și comandați cutia!