Dacă pentru adulți schimbarea garderobei este mai degrabă o plăcere și nu o necesitate de multe ori, la copii situația se schimbă radical, pentru că ei cresc de la an la al și părinții nu prea au încotro.
Toamna se numără hainele noi. Sau nu era așa zicala? Ce mai contează, când avem la un simplu click distanță hăinuțe minunate de toamnă, bune de încercat orice ploaie cu ele și orice baltă în joacă.
cizmeȘi pentru că a venit vorba despre baltă, o pereche de cizme de cauciuc sunt obligatorii pe timp de ploaie. Sigur, sigur apa nu o să intre în ele, doar să fiți atenți să “accesorizați” cu ele o pereche de șosete groase de lână, ca nu care cumva cauciucul natural să le țină frig piciorușelor. Am descoperit cizmele din cauciuc natural de la Frugi la Napati.ro, costă 137 de lei și sunt disponibile la numere cuprinse între 28 și 32.
La cizme se potrivește un hanorac extrem de moale și călduros, plin de buline vesele. Este din bumbac organic 100%, așa că este foarte rezistent și absoarde foarte bine umezeala.
hanoracNu conține coloranți sau înălbitori care pot cauza iritații și este disponibil pe două culori: albastru sau roz, pentru toate preferințele.
Tot la Napati am descoperit hanoracul pufos cu glugă și costă 135 de lei, preț redus de la 194.
 
Peste hanorac, merge o jachetă subțire, dar rezistentă, cu glugă pentru a ne apăra de ploaie și tot cu buline pentru a se potrivi la toată ținuta – am descoperit-o tot într-un magazin online, la 85 de lei. Este disponibilă pentru fetițe cu vârste între 1 și 4 ani, iar jacheta este ușor lărguță, prevăzută cu trei pliuri în spate și câte două în față, de o parte și de alta a nasturilor.
Gluga are captușeală moale de culoare contrastantă, galben. Se închide în față cu patru nasturi mari albi și are două buzunare laterale, bune pentru jucării sau alte lucruri de care cei mici nu se pot despărți.
jachete fetita si baietel
Oarecum la fel avem una și pentru băieței, care însă poate fi purtată fără probleme și de fetițele care se joacă fericite cu mașinuțele. Modelul acesta costă 90 de lei – tot pe Tomky l-am găsit.
Pentru voi care sunt hainele sau accesoriile fără de care nu puteți trece toamna?
Sursă foto principală: Giulio Mola/ Flickr.com.