liberty center

Ce faceți săptămâna aceasta? Curățenie, cumpărături, pregătiți bunătățurile pentru Paște? Sau poate vă hotărâți să mai luați niște cadouri din partea Iepurașului (dacă ați pornit pe calea aceasta) sau poate o hăinuță nouă, așa cum e obiceiul la noi, să te înnoiești de Paște… Dar cu cei mici care sunt în vacanță ce faceți?
Dacă aveți drum sau dacă vă faceți special timp pentru asta, puteți da o fugă, în familie, în Liberty Center. Noi am fost acum câteva zile și ne-am bucurat de ce se întâmplă pe acolo.

Pentru că Paștele este un bun prilej de distracție în familie, Liberty Center organizează ateliere de încondeiat ouă, la finalul cărora cei mici și mari se vor putea mândri cu creațiile lor. De asemenea, atelierele de modelat plastilina, de desen și ședințele de face painting vor întregi experiența unei zile la cumpărături și distracție.

Pe lângă toate aceste activități, chiar la intrarea principală în Liberty Center este amplasată căsuța Iepurașului unde puteți să vă bucurați, alături de cei mici, de mulți pui de iepurași (da, adevărați).

liberty center

 liberty center

Dacă mergeți în timpul zilei s-ar putea să aveți parte de o surpriză foarte plăcută: să fie mult mai liber și mai liniște iar cei mici să se bucure mai mult de pictatul pe ouă imense (în căsuța Iepurașului de la etajul 1) sau să modeleze plastilină sau să coloreze (în căsuța de la etajul 2), eventual cât timp voi dați o fugă pentru ultimele cumpărături.

Fără nicio legătură cu Paștele, tot la etajul 2, unde este și zona restaurantelor, puteți să vă bucurați și de gheață, datorită patinoarului…așa, poate pentru ultimele momente pe gheață de anul acesta.

Și nu uitați să lăsați o amintire sau un mesaj, că ați trecut pe la căsuța Iepurașului. La noi s-a împărțit treaba, după cum puteți vedea…

liberty center

liberty center

“Parte a strategiei prin care poziționăm mall-ul ca și destinație de petrecere a timpului liber pentru familii, aducem vizitatorilor noștri de toate vârstele o nouă campanie care are în prim plan oferirea unei experiențe complete de cumpărături și distracție. În perioada 7-19 aprilie Liberty Center va prelua din nou din atmosfera de acasă și va primi vizitatorii cu multe surprize și activități, cozonac, pască și multe noutăți în magazine, pentru că este perioada anului când toți căutăm să ne aducem garderoba cât mai la zi”, a declarat Corina Toma, Center Manager al Liberty Center.

Dați o fugă până acolo!