De curând Gașca Zurli a împlinit 5 ani.

Peste 70 de cântece. 2 emisiuni TV: Dimineaţa Zurli la TVR1 şi Campionatul de joacă la NaţionalTV. 3 turnee naţionale: Ai în plus o carte, dă-o mai departe, Am o căsuţă mică şi Întâmplări din lumea poveştilor. Peste 20 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube. Peste 500 de reprezentaţii, milioane de fani, autografe şi fotografii, zeci de mii de kilometri parcurşi.

Zurli
Poate e cam târziu să vă anunțăm dar știm că pe aici sunt iubitori de spectacole și de Gașca Zurli. Pe 31 mai au un super spectacol la Sala Palatului: ”Zboară, Zboară, Vrăjimăturică!”. Invitat: Marian Râlea, căruia mulţi dintre noi îi spunem şi astăzi Magicianul. Realizatorul emisiunii Abracadabra şi idolul copiilor din generaţia anilor ’90 se va afla pe scenă în rolul pentru care a fost adorat de milioane de români, în cadrul spectacolului unic pe care Gaşca Zurli îl pregăteşte pentru Ziua Copilului.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică!”, dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.
Ca fiecare dintre producțiile “Gașca Zurli”, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

Așadar, dacă vreți să mergeți cu cei mici, aici aveți toate informațiile legate de bilete și achiziționarea lor.