Noi sperăm că nu v-ați făcut deja planuri mari pentru weekend, pentru că venim și noi cu recomandări faine, demne de luat în considerare.
evenimenteDacă vreți filme de oameni mari și distracție de copii, atunci haideți la Grădina cu filme, pusă la cale de creart, loc unde putem să bem ceva bun și să ne uităm și la un film, dar din când în când să admirăm cerul – aflați programul filmelor din acest weekend.

  • Vineri – 18 iulie

=> Vineri începe Roaba de cultură, care ne îndeamnă, ca de obicei, la ieșiri lungi la iarba verde de pe Pajiștea Pescăruș din Herăstrău. Avem ateliere pentru copii, filme pentru toate vârstele și multe alte activități simpatice despre care trebuie să aflați – citiți tot programul din acest final de săptămână de la Roaba de cultură.

  • Sâmbătă – 19 iulie

=> Sâmbătă poate aveți chef de un spectacol. De la ora 11:00 suntem așteptați la „Eşti preţios”, adaptare după povestea lui Max Lucado, vârsta recomandată 4-12 ani – accesați anunțul oficial pentru toate detaliile.

  • Duminică – 20 iulie

=> Dacă la început spuneam despre Grădina cu filme, duminică se deschide Grădina de citit, la Biblioteca Metropolitană, unde vom avea WiFi bun și gratuit, umbră multe, hamace, deci un loc perfect pentru mămicile care vor să mai verifice un mail și să mai lucreze la un raport, cât cei mici se joacă în voie – citiți mai multe informații despre noul loc.
=> Tot duminică, puteți termina săptămâna cu un atelier creativ. Este vorba despre Marioneta Năzdrăvană, dar mai bine vă lăsăm cu toate detaliile pentru a vedea dacă este ori ba pe placul vostru.
Voi ce faceți în acest final de săptămână?
Sursă foto: Arisa Hiranuma/ weheartit.com.