Vine, vine weekendul. Nu se știe încă dacă va ploua sau nu (de fapt, se pare că vremea nu o să fie una minunată, dar noi încă avem speranțe și apoi… dacă plouă asta e, ne țin pe noi în casă câteva picături de ploaie?!) dar știm ce evenimente sunt de neratat.
evenimente copiiSâmbătă – 18 octombrie
=> De la ora 11:00, are loc spectacolul „Eşti preţios”, o adaptare după povestea lui Max Lucado. Dacă ai voștri au între 4 și 12 ani, atunci haideți să vă bucurați de el – citiți mai multe detalii despre spectacol, din anunțul oficial.
=> Tot sâmbătă, Creative Arts organizează o nouă ediție a Zilei copiilor care iubesc ceaiul, în cadrul Tea&Coffee Festival. Anul acesta, simpaticul eveniment are loc la Caffé D’arthé și se desfășoară sub forma unui Regat al ceaiului și al prăjiturelelor în care copiii sunt invitați să petreacă o după-amiază de toamnă creativă, cu ceai, prăjiturele și activități tematice – aflați mai multe informații din comunicatul de presă oficial.
=> Al treilea eveniment de sâmbătă este unul dedicat hranei sănătoase. Este vorba despre primul atelier de educație alimentară pentru copiii cu vârstele între 7 și 11 ani cu tematica “ABC-ul vitaminelor de origine vegetală” – aflați detalii despre eveniment.
Duminică – 19 octombrie
=> Dacă aveți copii mici, cu vârsta între 1 și 5 ani, atunci haideți la spectacolul-atelier “Aventurile unui fir de nisip”, de Anamaria Constantin Lemrău. Se lasă cu întâlniri cu ţiparul fioros, o sepie roz, un crab mustăcios, un rechin duşmanos, un submarin, dar si pe grasunul cel voios – citiți mai multe din anunțul oficial.
Așadar, voi ce faceți în weekend?
Sursă foto: DREAM. LOVE. BELIEVE/ weheartit.com.