fetita in zapada
Mai este puțin și vine weekend-ul 🙂 și ca la fiecare final de săptămână venim cu recomandări frumoase.

Festival de dulciuri

Prima recomandare de pe listă este Festivalul de Dulciuri Choco Fest! Are loc la Sala Radio, mai precis în foaierul Berthelor, începând de astăzi și până pe 19 decembrie.
Așadar, dacă ieșiți de la job mai devreme, fugiți repede acasă, luați-vă prichindeii, pentru că până la ora 20.00 aveți timp să gustați din toate bunătățile: prăjituri şi delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialităţi din miere, la cozonaci, baclavale cu vişine, prăjituri de casă şi specialităţi tradiţionale maramureşene, praline belgiene Bruyerre şi chiar dulciuri dietetice, iar copiii vor fi întâmpinaţi chiar de… Moş Crăciun.

Cred în Moș Crăciun

Dacă cei mici nu mai ai răbdare să-l aștepte pe Moș Crăciun (sper că nu ați uitat că Moșul vine pe 21 decembrie la Casa Mărgărit) puteți să vedeți sania Moșului și casa lui, pe unde mai poposește când vine în București (Fabrica de Îngeri din Chioșcul central al Parcului Cișmigiu). Aici vă vor aștepta și colindători pe scena amenajată lângă patinoar și dacă tot sunteți prin preajmă ați putea să-i învățați pe pici și să patineze.
Voi unde mergeți în weekend?
Sursă foto: Tony The Misfit/ Flickr.com.