La Mos Craciun acasa
Haideți să îi facem o vizită supriză! Daca ați fost cuminți (și noi știm sigur că ați fost tare ascultători în așteptarea Moșului), sigur găsim la el dosite cadourile pe care oricum vi le-ar fi adus.
La Moșu în living au loc 20 de copii însoțiți de părinți, așa că trebuie să vă grăbiți un pic, dat fiind numărul limitat. După seara de 21, am aflat că Moșul trebuie să se ducă la Polul Nord la spiriduși să împacheteze cadourile pentru seara de 24, deci nu va mai veni în România până atunci (asta dacă nu-l chemați prin VreauMosCraciun).
Ca să ne țină minte și anul viitor și să uite de năzbâtiile pe care le mai facem din când în când ar fi frumos să venim fiecare cu un mic cadou. Un globuleț, o decorațiune făcută chiar de voi, o steluță sau o figurină de pus în brad. Noi știm sigur că o să îi placă mult și că le va lua chiar la Polul Nord pentru a împodobi bradul de acasă cu ele. Nu uitați de scrisori, dacă nu le-ați trimis până acum i le puteți înmâna personal. Vă mai spunem un mic secret: Moșului îi plac tare mult cântecelele și poeziile spuse chiar de voi și abia așteaptă să vă vadă!

Doar pentru părinţi:

Moș Crăciun va veni, începând cu ora 18.00 și până la ora 20.00, la Casa Mărgărit, adică pe strada Mărgăritarelor, nr 7 (aveți mai jos și o hartă), unde veți fi așteptați cu ceaiuri fierbinți și cu alte bunătăți.
La eveniment se pot înscrie doar 20 de prichindei, așa că rezervările trebuie să se facă cât mai repede. Puteți să vă “asigurați” un loc printr-un comentariu la acest articol (în care să lasați un număr de telefon pentru a putea fi contactați și o adresă de mail) sau direct la numărul de telefon: 0751 589 123.
Înscrierile au loc până luni, 20 decembrie! În cazul în care nu se strâng până luni cel puțin 10 pici, Moș Crăciun ne-a spus că se va revanșa în noaptea de Ajun și că nu va mai trece pe la Casa Mărgărit pe 21 decembrie.
Prețul biletului de intrare este de 50 de lei pentru fiecare prichindel și dacă vreți ca Moșu să le ofere celor mici cadouri va trebui să veniți cu ele de acasă, gata ambalate. În cazul în care nu vreți să vadă cel mic darurile, ele se pot aduce la Casa Mărgărit înaintea petrecerii.
La final vă transmitem un mesaj direct de la Polul Nord:

HO, HO, HO! Ne vedem la Casa Mărgărit!”

UPDATE:

Din păcate Moș Crăciun a anunțat că nu mai poate veni pe 21 decembrie la Casa Mărgărit, pentru că nu a reușit să strângă toate cadourile pentru seara de 24 decembrie și nu vrea să întârzie la niciun copil din nicio țară.
Nu vă supărați, dacă sunteți norocoși vă veți întâlni cu el în Ajunul Crăciunului! 🙂