Dacă e joi, e timpul pentru recomandări de evenimente frumoase. Vremea ține cu noi, așa că haideți să ne bucurăm de cât mai multe.

  • Joi – 11 septembrie

recomandari de evenimente=> Ca în fiecare an, Muzeul Țăranului organizează expoziții, târguri de icoane, conferințe, filme și muzici tradiționale. Totul începând cu 11 septembrie, timp de mai multe zile, pentru că evenimentul Zilele Muzeului Țăranului se sfârșește pe 21 septembrie – aflați mai multe detalii despre eveniment.

  • Vineri – 12 septembrie

=> Ce spuneți dacă v-am propune să începeți weekend-ul cu un atelier cu păpuși cu parfum? Este vorba despre păpuși pline de flori uscate și parfumate – dacă vă sună bine, aflați informații utile din anunțul oficial.

  • Sâmbătă – 13 septembrie

=> City Forest ne așteaptă cu multe surprize, printre care un târg handmade, fashion & art, workshopuri, expoziție foto, proiecție video, concerte, terasă cu mâncare, spații de relaxare, mese de ping pong, concursuri și instalatii. Toate la Casa Universitarilor – citiți mai multe detalii despre eveniment.
=> Tot duminică se organizează Festivalul Deltei, dedicat întregii familii. Evenimentul vrea să reconstruiască atmosfera Deltei în București și ne așteaptă cu multe tradiții și obiceiuri, dar și bunătăți specifice zonei – detalii găsiți în anunțul oficial.
=> Muzeul vibreazăîncepând cu 13 septembrie, echipa de educatori Da’ De Ce împreună cu educatori muzicieni vă aşteaptă în vibrantul spaţiu al muzeului George Enescu, pentru un program de educație prin muzică și mișcare creativă. Detalii aici.

  • Duminică – 14 septembrie

=> Eu părinte ghemotoc invită mămicile la discuții despre viață, copii, dorințe și realizări, discuții libere, între mămici și alte mămici – aflați mai multe despre întâlnire din comunicatul de presă oficial.
=> Tot duminică are loc și un atelier pentru copiii micuți, de până în 4 ani. Este vorba despre “Micuțul Picasso”, un atelier în cadrul căruia cei mici vor face un tablou de neuitat – aflați detalii din anunțul oficial.
Sursă foto: Tealdreams/ weheartit.com.