Marti, 1 martie 2011, Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi sustine cel de-al doilea seminar online gratuit pentru parintii care se confrunta cu mici “domnul Goe”.
Saptamana viitoare  vom vorbi despre “Domnul Goe cel isteric” – fitze si figuri. In cadrul seminarului, mamicile si taticii interesati pot pune intrebari legate de crizele de isterie ale copilului – cause si solutii, crize de manie, limbaj vulgar si atribuire, nervozitate, anxietate si violenta la copii.
Pentru inscrieri parintii trebuie doar sa trimita un e-mail la contact@centru-iuliapantazi.info
In fiecare marti seara de la ora 19.00 (inceapand din 22 februarie) au loc seminarii online gratuite in care parintii pot intra in legatura cu specialistii Centrului si pot afla solutiile de care au nevoie.
Cele 6 seminarii sunt parte a campaniei “Copilul tau e Domnul Goe?” care cuprinde si un concurs special in care acestia castiga  5 burse la Clasa Einstein  si 5 workshop-uri parenting.
Orice parinte cu un copil ce i se aseamana, cu varsta intre 3 ani si 8 ani, poate sa trimita pe email la  contact@centru-iuliapantazi.info un Belet informativ cu ultima senzatie a odraslei sale.
Beletele isi vor gasi locul pe pagina de Facebook – “Copilul Goe”. Cele 5 povesti care vor primi cele mai multe comentarii si like-uri pe pagina Facebook “Copilul Goe” vor primi cate o bursa de o luna de zile la Clasa Einstein si un workshop de parenting, toate gratuite.