Vă povesteam acum ceva timp despre campania Philips prin care părinții și nu numai (pentru că au fost invitate și mătușile, bunicii, surorile etc.) erau invitați să vină cu idei bune pentru un viitor și mai bun al copiilor.
S-au adunat o grămadă de idei faine, nici nu știm cu care să începem, așa că am decis să vă lăsăm pe voi să le vedeți pe cele finaliste, căci campania a ajuns la final, iar acum, prin votul vostru, al tuturor, ideile minunate pot deveni realitate.
Competiția are trei secțiuni: Perioadă de sarcină, Start sănătos în viață și Recreere prin lumină. Pe parcurs, cele trei au adunat sute de idei de la cei care vor să schimbe ceva în jurul lor, iar acum fiecare are câte trei idei finaliste, idei supuse la votul publicului până în ultima zi din luna august. Vă avertizăm de pe acum: absolut toate ideile sunt minunate și după ce le veți citit veți dori să le votați pe toate, doar că fiecare secțiune trebuie să aibă un câștigător detașat, așadar citiți-le cu atenție, puneți-le în balanță și vedeți care vi se pare mai utilă și care va aduce schimbări mai mari în viitor.
idei-de-viitor
Foarte important de știut este faptul că Philips va implementa cele trei idei câștigătoare alese de public, adică de noi, deci dați mai departe link-urile la prieteni și.. să câștige cele mai bune proiecte. V-am zis de la bun început că o idee schimbă lumea, nu?
Start vot!