cooku bauPentru că toate lucrurile frumoase se fac în familie și între prieteni, firește, ne-am gândit să îi provocăm pe cei mici (și pe cei mari, în egală măsură) la desen, la concurs și la MASĂ în FAMILIE. Pentru că ne-am împrietenit foarte bine cu cei de la Cooku Bau, după cum vă spuneam zilele trecute despre cutia de gătit Cooku în Familie, am zis că trebuie să facem împreună ceva super fain.

Ce vrem să faceți

Să luați creioane colorate, carioci sau acuarele, să vă puneți la masă cu cei mici și să le propuneți să deseneze cum văd ei mesele voastre în familie. Acceptăm și mici ajutoare din partea adulților, dar chiar ne-ar plăcea să ne bucurăm 100% de creativitatea celor mici.
După ce copiii consideră că au terminat și v-au și explicat cine-ce-cum-care e treaba în desen, să-l scanați sau să-i faceți o poză.
La sfârșitul articolului (nițel mai jos) lăsați un comentariu cu desenul (puteți atașa imagini, fără probleme) cu care vă înscrieți în concurs și cu ”explicațiile” de rigoare, așa cum vi le dau cei mici. Dacă desenul are și un nume, cu atât mai bine. Dacă nu, lăsați-ne doar numele copilului desenator.
desen masa in familie

Ce oferim și până când?

Concursul La masă, în familie va începe azi – 5 iunie și se va încheia pe 25 iunie iar premiile vor fi după cum urmează:
– prima săptămână: 5 iunie – 11 iunie. Primul premiu: un voucher în valoare de 100 de lei, la orice cutie de gătit Cooku Bau, voucher valabil 6 luni de zile. Câștigătorul se anunță pe 12 iunie.
– a doua săptămână: 13 iunie – 18 iunie. Al doilea premiu: un voucher în valoare de 100 de lei, la orice cutie de gătit Cooku Bau, voucher valabil 6 luni de zile. Câștigătorul se anunță pe 19 iunie.
– până pe 23 iunie vom analiza atent desenele (Urbankid & Cooku Bau) pe criterii subiective (căci altfel cum, dar vă asigurăm că nu vom ține cont doar de talentul la desen) și vom anunța (pe 26 iunie) marele câștigător al concursului nostru. Premiu: o cutie Cooku în Familie (în valoare de 188 lei) – voucher valabil 6 luni de zile.
Cartofi-cu-puitort-raw

Toată lumea câștigă

Toate desenele pe care ni le trimiteți (le urcați într-un comentariu la articol), pe toată perioada (5 – 18 iunie), vor fi puse și într-un album pe pagina noastră de Facebook. De acolo puteți să alegeți preferatele voastre (cu un Like, cel mai simplu), eventual rugați și câțiva prieteni să vă dea o mână de ajutor sau să-și dea cu părerea (adică să dea Like). Cele mai apreciate, adică populare desene de acolo vor veni cu surprize pentru copiii desenatori: adică cei mici vor primi o invitație la un atelier inedit – de creație, împreună cu prietena noastră Miss Maddy, atelier care va avea loc într-o duminică dimineața – 29 iunie – în spațiul magic de gătit Cooku Bau. Dar până atunci vă mai spunem ce și cum.
Haideți la desenat!
Cooku Bau - Miss Maddy
Surse foto: desen & Cooku Bau
 

Later Edit – Concurs încheiat

Primul câștigător al primului voucher în valoare de 100 de lei, de la Cooku Bay, din perioada 5-11 iunie este Rares – mamica lui: Gabriela Ciobanu
castigator 1 cooku bau
 
 
 
 
 
 
Al doilea câștigător al celui de-al doilea voucher în valoare de 100 de lei, de la Cooku Bau, din perioada 13 – 18 iunie este Ruxi  taticul: Tudor Mocanu

1. Alex
2. Catinca
3. Sasha
4. Ștefi
5. Ruxi
castigator 2 cooku bau

Later Edit 2 – premiul cel mare Cooku Bau

Miss Maddy a ales câștigătoarea premiului cel mare – o cutie de gătit Cooku Bau. Ea este Catinca Barbulescu. Mămica ei a înscris-o în concurs cu desenul de mai jos.
desen catinca
Felicitări și așteptăm și o poză cu găteala în familie 🙂