Atunci cand cei mici aud despre caciuli pentru copii, ochii li se dau peste cap. Multi dintre ei nu vor sa poarte caciuli pentru copii, le uita la scoala sau la diferitele evenimente la care merg si, an de an, parintii trebuie sa cumpere caciuli pentru copii noi. Unele care, an de an, se fac pierdute ca si cele de dinainte.
Totusi, exista cateva metode prin care cei mici pot fi convinsi sa poarte caciuli pentru copii si sa nu le mai piarda. E greu, pentru ca si noi, cand eram de varsta lor, displaceam conceptul de caciuli pentru copii, care ne stricau coafura sau nu erau suficient de cool pentru acea perioada. Iata cateva sfaturi pentru parintii care s-au saturat sa cumpere caciuli pentru copii:

  • Mergeti la cumparaturi cu cel mic sau cu cea mica atunci cand vreti sa achizitionati caciuli pentru copii. Aveti rabdarea ca el sa probeze tot ce vrea. Nu va mai pierde caciuli pentru copii daca ele sunt alese chiar de el, ba chiar abia va astepta oportunitatea pentru a purta caciuli pentru copii.
  • Achizitionati caciuli pentru copii ca si cand ele ar fi pantofi. Poate suna ciudat, dar trebuie sa cumparati caciuli pentru copii nici mari, nici mici pentru copilul dumnevoastra, ci perfecte. Achizitia va fi egala cu zero daca faceti altfel. Copiii din ziua de astazi tin foarte mult la aspectul fizic, astfel ca an de an va veti lovi de aceeasi problema in ceea ce priveste caciulile pentru copii.
  • Daca personajul preferat se afla imprimat pe caciuli pentru copii, puteti fi sigur ca veti avea parte de un anotimp rece in care cel mic sau cea mica va purta caciuli pentru copii. Acestia adora sa aiba lucruri cu personajele, animatiile sau filmele preferate, astfel ca ar trebui sa cautati caciuli pentru copii care sa le imbine pasiunea.
  • Asortati la geaca orice achizitie de caciuli pentru copii. Poate vi se pare neimportant, dar nu este. Nu pentru cei mici, care tin mult la aspectul fizic si isi doresc sa fie intotdeauna asortati.
  • Cumparati caciuli pentru copii de calitate, din materiale potrivite pentru anotimpul in care cel mic va urma sa le poarte. Caciuli pentru copii prea groase, purtate toamna, sau prea subtiri, purtate iarna, nu sunt recomandate. Cel mic va fi in disconfort si va uita de caciuli pentru copii.

La Noriel, puteti gasi caciuli pentru copii pentru baieti si fete, la preturi accesibile, care sigur ii vor face cu ochiul micutului dumneavoastra si pe care, cu siguranta, nu le va uita prea curand prin banca. Fii cool cu Noriel!