MailChimp – cel mai prietenos poștaș electronic (newsletters)

MailChimp Rocks

MailChimp Rocks

Platformă pentru Newsletters & so much more

MailChimp este de departe cea mai cool platformă pentru newslettere. Și le-am încercat pe toate. Ai acces la unelte super simple de folosit cu ajutorul cărora poți să îți construiești un newsletter profi și o bază de abonați. Se integrează frumos cu platforme de eCommerce, cu social networks și probabil și cu ce folosești tu acum pentru business-ul tău. Poate fi folosit inclusiv la evenimente unde poți lăsa o tabletă cu o aplicație specială ca lumea să își lase adresa de email în baza ta de abonați.

MailChimp e free to use pentru până la 2000 de abonați – suficient cât să îți faci o idee. Compania are o cultură organizațională unică și fac lucururi extrem de creative, nu de puține ori impresionându-ne atât de tare încât am scris articole despre ei – vezi mai jos.

Fă-ți un cont MailChimp gratuit!

Nu ești convins? Abonează-te la newsletterul UrbanKID:

[et_bloom_inline optin_id=optin_4]

Am scris despre MailChimp

Ce pantofi vor fi folositori în perioada dintre iarnă și primăvară?

Ce pantofi vor fi folositori în perioada dintre iarnă și primăvară?

Deși vremea din afara ferestrei poate să nu indice acest lucru – perioada care leagă iarna și primăvara va veni în curând. Acesta este momentul în care este dificil să decizi cum să te îmbraci pentru a nu răci, dar în același timp – să nu îți fie prea cald. Te sfătuim ce pantofi să alegi pentru a menține confortul optim!