Vă spuneam acum ceva timp despre inițiativa „Săptămâna familiei, săptămâna fără TV”. Ei bine, în luna aprilie inițiativa revine și UrbanKid.ro vă recomandă să uitați de televizor, să îl scoateți din priză, și de știrile nu tocmai plăcute și să rămâneți cu tastatura și cu mouse-ul pregăitite aici pentru că vă recomandăm noi o mulțime de alte activități pe care le puteți face în familie 😀
Veți uita de televizor numaidecât și, așa cum vă mai spuneam noi, factura la curent o să fie mai mică, deci veți face și un pic de economic. Să nu mai spun despre faptul că vremea ține cu noi, soarele e pe cer și vă puteți duce, de exemplu, să vizitați Grădina Botanică din București ori să vă plimbați prin parc sau să vedeți care sunt muzeele pe care copii voștri nu le-au vizitat până acum.
Părinți, unchi, mătuși, prieteni ai UrbanKid.ro, profesori lăsați televizorul închis (dacă vă obișnuiți cu el așa îl puteți face cadou și vă puteți gândi că inițiativa se prelungește pe termen nedeterminat, renunțând de tot la TV) și scoateți la înaintare rolele, bicicletele, hainuțele de primăvară și ieșiți prin parcuri la plimbări de primăvară.
Ce spuneți, puteți să trăiți fără televizor o săptămână sau mai mult?
Sursă foto: hoyasmeg/ Flickr.com.