primul craciun al copiilor
Fie că vreți să mergeți să vă distrați pe undeva sau cel mic vrea la plimbare, fie că vreți să mai luați câte un cadou pentru cineva drag, astăzi în București sunt organizate două târguri de Crăciun, unul mai fain decât celălalt.

Sala Dalles

Primul este la Sala Dalles, unde părinții cu cei mici de mână sunt așteptați cu globuri de sticlă pictate manual de artiști de la noi și din Olanda, cu decorațiuni specifice din flori și plante, tablouri și ceramică pictată manual.
Dacă încă nu ați făcut toate pachețelele de cadouri, veți găsi aici mai multe idei cu tot ce vă trebuie ca să aduceți un zâmbet pe fața celor apropiați. De la coșuri de cadouri, până la cărți, cosmetice bio, prăjituri dulci de Crăciun și muuulte, muuulte altele.
Vă mai spunem că târgul este deschis între orele 10.00 și 20.00 și că tot la Sala Dalles veți găsi și specialiști care îi învață pe cei mici origami sau tehnica șervețelului.

Sala Palatului

La Sala Palatului are loc Târgul de Crăciun unde vom găsi expozanți cu dulciuri tradiționale, artizanat, bijuterii, cosmetice, parfumuri, cofecții și marochinărie… ce mai, absolut tot ce ne trece prin cap și care să fie perfect într-o cutie cu o mare fundă ce va fi oferită-n dar.
Programul este între 10.00 și 18.00, dar aici are loc și anualul concert de Crăciun ale lui Ștefan Bănică Jr., deci cei care au bilet vor poposi ceva mai mult, până la 22.00.

PS: Printre atâtea târguri să nu uitați de Moș Crăciun! Puteți să mergeți la el acasă 🙂
Sursă foto: babasteve/Flickr.com.