Atelierele MiniArtShow mi-au atras atenție din două motive principale: primul este că ele au loc și acum, pe timpul vacanței, când toată lumea e la mare sau la munte și cei care vor să aibă parte de ceva activități sau ateliere creative în București caută și găsesc cu greu ceva interesant. Apoi mi-a plăcut faptul că se adresează și copiilor mici. Dacă multe dintre asociațiile / fundațiile / SRL-urile etc. ce oferă activități interesante pentru copii spun că cei mici trebuie să aibă 3, 4 sau chiar minim 5 ani pentru a participa la ele, MiniArtShow oferă activități și pentru copiii de doar un an, iar la spectacole sunt invitați și bebelușii de doar câteva luni. Nu vor înțelege ei prea multe, dar eu una sunt de părere că niciodată nu e prea devreme să-i expui pe cei mici la lucruri faine.
Sper că v-am făcut curioși pentru că eu vă voi povesti doar de două dintre atelierele care vor avea loc în curând, iar pe restul vă las pe voi să le descoperiți pe site-ul oficial MiniArtShow.
Pe 11 august are loc Atelierul de educație prin joc și teatru “Cerculeț, Pătrățel și Triunghi”, destinat copiilor între 1 și 4 ani, ateleier care începe de la ora 11:00. Ce se petrece mai exact aici? Cei trei prieteni (cerculețul, pătrățelul și triunghiul) se întâlnesc cu cei mici și le povestesc câte ceva despre ei. După ce vor descoperi împreună multe lucruri, vor încerca să deseneze un tablou format doar din figuri geometrice.
Pentru copiii mai măricei (care au între 4 și 10 ani) pe 12 august are loc atelierul creativ “Țesături din hârtie”, care începe de la ora 11:00. Aici se învață cum țesea bunica pe vremuri și cum se poate crea un covor din hârtie.
Dacă vă sună interesant ce am povestit mai sus și dacă aveți chef de un atelier frumos pe timpul vacanței, dați un telefon la 0749 419 999 sau scrieți un mail la adresa ioanaginghina [@] yahoo [.] com. Atelierele au loc la Hobby Cafe (str. Negustori 34, sector 2) și costă 50 de lei (pentru un copil și un părinte)