UrbanKid.ro Playdate #2
Pentru că e vară și avem chef de joacă până când temperaturile nu se incing și mai tare vă invităm să ne jucăm împreună.
UrbanKid.ro organizează al doilea playdate (vă mai aduceți aminte de primul playdate? 🙂 ) sâmbăta aceasta, pe 30 iunie, la Ceainăria Cinci. Strigăm catalogul pe la ora 9:30 – 10:00, iar cine va fi absent va fi trecut restant. Cum nu suntem buni de dascăli, la examenul viitor e obligat să fie de două ori mai vesel decât oricine, ne-am înțeles, da?! 😀
Ceainaria Cinci

Cu ce ne jucăm

Cu zâmbete, voie bună și brațele largi deschise, jucării colorate de la Bebeloi, prietenii de la Mika Photography și Micul Studio ne vor trage în poze (deh, ca să avem și noi cum să ne mândrim cu prietenii noștri după playdate)
Asta nu e tot! Pentru că cei mici nu stau nicio clipă locului și chiar vrem să fie o joacă de neuitat, ne-am adunat forțele și cu prietenii de la JuKaVa, care vin cu tot felul de activități faine. Doar să vă faceți o idee: se caută comori în mălai, fasolea, semințele și altele asemănătoare se transformă în instrumente muzicale, săculeții ne ajută să sărim cât mai sus, colajele prind viață în natură și Picasso învață să picteze cu apă.
După cum v-ați dat seama noi ne-am adunat prietenii și suntem puși pe joacă, vă alăturați și voi cu cei mici?
Ah, era să uit: totul e gratuit, acceptăm doar plata în zâmbete!

Înscriere

Pentru a ne organiza mai bine, dacă v-ați hotărât să ne jucăm împreuna Sâmbăta asta, vă rugăm confirmați particparea prin completarea formularului de mai jos. Având în vedere dimensiunile ceainăriei, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile dacă devin prea numeroase – așa ca hurry up 😉