Nu avem noi zăpadă, dar la munte s-au așternut nămeții de ceva timp și care să fie perioada cea mai faină în care copiii să învețe să schieze decât acum, înainte de Sărbătorile de Iarnă? 🙂
Singura problemă, zicem noi, ar fi că toate bagajele părinților și ale copiilor, plus echipamentul de schi, nu încap în mașină, oricât de mare ar părea spațiul la început. Dacă punem la socoteală faptul că mulți dintre voi aveți doi sau poate trei copii, atunci situația este din ce în ce mai complicată. Haine de schimb, încălțări, ceva gustări pentru drum, jucăriile preferate, jocuri pentru drumul petrecut în mașină, gadget-urile tăticului și cosmeticele mămicii… uff și câte mai sunt.
Nu ridicați încă din sprâncene, că venim și cu soluții. De fapt, nu venim noi, ci Aventuria.ro. Mai țineți voi minte că povesteam acum ceva timp despre tot felul de echipamente faine?  Ei bine, Moș Crăciun a trecut și pe la Aventuria.ro și a lăsat un cadou pentru părinții care vor avenuri de iarnă cu cei mici. Este vorba de un voucher pentru un echipament special pentru transportat schiurile cu bare cu tot, pe care-l aveți la dispoziție opt zile, timp în care să vă puteți duce la munte și să-I învățați pe pitici care e faza cu sporturile de iarnă.
E simplu de montat (oricum nu trebuie să vă faceți griji pentru că vi-l montează băieții de la Aventuria.ro) încap o grămadă de schiuri în el… nu mai aveți de făcut decât să plecați spre pârtie.

Atlantis 780 este cel mai practic portbagaj exterior din oferta de închiriere: având o lungime interioară de 190 cm și o capacitate de 460 litri, poate transporta cu ușurință până la 7 perechi de schiuri și alte echipamente sau bagaje. Deschiderea pe ambele părți ușurează încărcarea și descărcare, iar lungimea exterioară de 195 cm îl face potrivit chiar și pentru autoturisme sedan și hatchback din clasa medie-mică (Renault Megane/ Clio, Opel Astra/ Corsa, Toyota Auris/ Corolla, Mazda 3, Peugeot 307/ 207).
Portbagajul poate de asemenea transporta cărucioare sau pătuțuri pliante, înălțimea acestuia fiind de 45 cm.Atlantis 780 se montează pe bare cu lățime de maxim 8 cm, grație sistemului rapid de fixare Power Click. Aventuria.ro oferă bare transversale THULE potrivite pentru peste 350 de modele auto și pentru orice mașină echipată cu bare longitudinale.

Regulamentul concursului

Pentru a intra în concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
1) Urcă o poză cu cei mici pe schiuri sau o poză din orice vacanță petrecută în familie pe profilul personal (poate fi o fotografie deja publicată în galeria personală)
2) Adaugă tag-urile UrbanKid.ro și Aventuria la imagine (Se adaugă cu @ în fața numelui și apar ca și sugestii- vezi imaginile de mai jos). Daca nu merge înseamnă că nu te numeri încă printre prietenii noștri și ai Aventuria pe Facebook. Mergi întâi pe pagini și fii alături de noi cu un like. (pagina UrbanKid.ro și Aventuria)
 
3) Verifică apoi că poza ta a apărut pe Wall-ul paginilor Aventuria și UrbanKid.ro (ca să fii sigur că ai făcut totul ok)
4) Felicitări, ești înscris în concurs!
Cea mai simpatică poză câștigă voucherul!

Despre Aventuria.ro

De ce ne place nouă Aventuria.ro? Pentru că ne scutește de o investiție mare în echipamente pe care nu le folosim zi de zi.
Pe ideea “de ce să cumpăr o cutie pentru schiuri dacă o folosesc o dată pe an”, putem să închiriem pentru câte zile vrem o astfel de cutie, ne distrăm în vacanță și nu ne facem griji cu privire la bagaje, iar când ne întoarcem o aducem înapoi. Evident, costurile pentru închirierea cutiilor nici nu se compară cu prețul unui astfel de echipament.