Tenis10 Arag
Tenis10 continuă în forță pentru cei mici. De data asta, pe 25 iulie la Arad, competiția a fost cu peripeții. Ploaia a vrut și ea să participe, culmea exact spre final când au venit Scooby Doo și Flapjack și s-au oferit cadouri. Cam profitoare ploaia asta, sper că a plecat cu traista goală.
Copiii însă au jucat tenis cu entuziasm și s-au luptat eroic. Au fost 21 de participanți la nivelul Roșu, 10 la Portocaliu și 9 la Verde. În total, 40 de copii veseli și plini de energie. Vladimir Cuc, un “veteran” în Cupa Tenis10, face deja declarații presei cu o atitudine de învingător: “Eu sunt campion!” Pun pariu că e viitorul Ilie Năstase.
La competiția de la Arad, copiii cei mai activi au fost: Cezar Moisa, Kozak Beatrice Andreea, Bonte Andrada Elena, Roman Andreea Melisa și Badiu Sergiu, primul participând la 5 competiții.
Tenis10 Arad
Următoarele luni vor fi pline de concursuri Tenis10, până în octombrie se vor organiza încă 14 turnee. Așa că e timp pentru antrenamente și înscrieri până atunci. Informații găsiți pe siteul lor: www.tenis10.ro. Să ne spuneți și nouă dacă vă înscrieti piticii, să îi susținem 🙂