budinca

Ingrediente:

  • 2 mere medii
  • ½ cană de mei
  • 2 lingurițe pudră de roșcove
  • 5-6 curmale uscate (hidratate cel puțin jumătate de oră) sau proaspete
  • ½ linguriță de scorțișoară
  • o cană și jumătate de apă

Mod de preparare:

Merele se spală bine, li se îndepărtează cotorul și se taie bucățele sau pot fi date pe răzătoare. Meiul se pune în blender cu jumătate de cană de apă și se mărunțește foarte bine. Alternativ, puteți să-l râșniți pentru a fi mai fin.

Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.

Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.

 

Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.

 

Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: mallydally/ Flickr.com.

Comentarii prin Facebook (recomandat)

comentarii

Pin It on Pinterest

Share This