5-6 curmale uscate (hidratate cel puțin jumătate de oră) sau proaspete
½ linguriță de scorțișoară
o cană și jumătate de apă
Mod de preparare:
Merele se spală bine, li se îndepărtează cotorul și se taie bucățele sau pot fi date pe răzătoare. Meiul se pune în blender cu jumătate de cană de apă și se mărunțește foarte bine. Alternativ, puteți să-l râșniți pentru a fi mai fin.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.
Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.
mi-ar placea tare mult sa folosesc mai mult meiul in preparatele pentru pui…dar de fiecare data (biscuiti si un fel de budinca) mi s-a parut ca ies amare putin… si nici el n-a fost prea incantat. Asa ies “chestiile” cu mei de obicei? Sau am gresit ceva?
Prietenii de la Diversificare spun ca meiul rasnit are acest gust in toate preparate, dar ca banane si curmale ori stafide “alunga” gustul amar. Daca vrei sa citesti mai mult despre mei poti da click aici http://diversificare.ro/?s=mei 🙂
mi-ar placea tare mult sa folosesc mai mult meiul in preparatele pentru pui…dar de fiecare data (biscuiti si un fel de budinca) mi s-a parut ca ies amare putin… si nici el n-a fost prea incantat. Asa ies “chestiile” cu mei de obicei? Sau am gresit ceva?
Prietenii de la Diversificare spun ca meiul rasnit are acest gust in toate preparate, dar ca banane si curmale ori stafide “alunga” gustul amar. Daca vrei sa citesti mai mult despre mei poti da click aici http://diversificare.ro/?s=mei 🙂