Ce faceți mâine, dar în weekend? Dacă nu v-ați făcut deja planuri venim noi cu recomandări sperăm bune și eficiente, iar de aveți completări vă așteptăm în comentarii cu informații.

Joi – 5 decembrie

=> Dacă sunteți din Iași nu ratați Atelierul elfilor din Lex Hobby Store. Avem promisiuni că ajutoarele lui Moș Crăciun vor face cele mai frumoase și mai interesante ateliere cu tematică de sărbătoare, pe care să le folosească apoi pentru a decora toată casa.
1- atelierul elfilor - iasi
=> Moș Nicolae vine mai devreme pentru unii copii, adică pentru cei care ajung la Mayaricii joi, întrucât se anunță petrecere cu moși, cadouri și zâmbete multe – citiți mai multe detalii despre petrecerea de Moș Nicolae de la Mayaricii.
Mayaricii - Mos Nicolae

Vineri – 6 decembrie

=> În Iași, la Cărturești palas Mall, copiii de peste 5 ani sunt așteptați la Atelierul lui Moș Crăciun – ciuboțica lui Moș Neculai, unde copiii află cum se amestecă materialele inedite cu imaginația pentru decorațiuni făcute cu iubire și dichis.
=> În București, la Mayaricii, se lasă cu un atelier de globuri simpatice făcute de mânuțele mici și creative ale celor mici.
=> Pentru părinți, de la ora 18.00 – Conferința lui Louis Norbeck, despre care v-am mai povestit aici.

Sâmbătă – 7 decembrie

=> Mămicile cu stil și-au dat întâlnire la Stylish Mom, întâlnire EVENTS by UrbanKid.ro! Mămicile care doresc să fie chic, chiar dacă sub cămașa office cresc o burtică de câteva luni, chiar dacă plimbă un bebeluș în parc sau pleacă într-o vacanță de weekend cu familia și care cred că hainele sunt mai mult decât un mod decent de a se afișa în public – un mod de a-și exprima personalitatea și de a se defini ca femei află informații valoaroase, sfaturi și trucuri de la stilistul Rovena Andrei. Citiți toate detaliile despre Stylish Mom – EVENTS by UrbanKid.ro.
Stylish Mom
=> La Cărturești Palas Mall din Iași, copiii sunt invitați la teatru special și un atelier creativ: o piesă de teatru de Puppets Art Time – “Ursul păcălit de vulpe” și un atelier în cadrul căruia cei mici vor face un om de zăpadă.
=> Copiii din București care nu știu povestea puiului de arici de Lucia Muntean sau care vor să se bucure încă o dată de acest eveniment sunt așteptați de la ora 11:00 la o călătorie într-o lume magică, plină de povești și întâlniri speciale.
Povestea puiului de arici
=> Sâmbătă seara, toată lumea iese la teatru – la Lolo, Bolo și Grifonul, la Mayaricii.
=> Sâmbătă este o zi plină și la Trafalgar, unde copiii cu vârste între 4 și 7 ani vor lua contact cu noţiuni de modelaj şi pictură pe lut, iar la finalul fiecărui atelier aceştia vor putea lua acasă propriile creaţii.
=> De la ora 11.00 va avea loc la Cinema Pro un nou spectacol Gașca Zurli – Uite, vine Moș Crăciun! un spectacol de lansare al CD-ului cu același nume, semnat de Gașca Zurli.
afis vine mos craciun=> “Spărgătorul de nuci” pentru copii este un atelier de balet inedit, adresat copiilor între 3 şi 12 ani. Păpuşi care prind viaţă şi se luptă cu maleficul rege al şoarecilor, fulgi care dansează, zâne, chiar şi un prinţ, valsul florilor, toate îi vor pregăti pe cei mici pentru atmosfera magică a Craciunului. Distracția durează două ore și mai multe detalii aflați din comunicatul de presă oficial.
Balet - Spargatorul de nuci
=> Sâmbătă are loc și o nouă întâlnire pentru mămici – Cafeneaua mămicilor, proiect care își propune să aducă în același loc mămici care vor să asculte și să povestească despre experiențele lor. De data aceasta se discută liber tema “Temerile care apar odată cu momentul in care devenim părinți și cum să le facem față”, în timp ce copiii se distrează cu trainerii de la “Creative Arts”.
=> Atât sâmbătă – 7 decembrie cât și duminică, 8 decembrie, cei de la Teatrul Zurli, teatrul pentru copii, pun în scenă spectacolul Crăiasa Răcelii. Detalii despre program, locație și costuri găsiți aici.

Duminică – 8 decembrie

=> Duminică de dimineață (una târzie, de la ora 11:00) cei mici sunt așteptați la atelierul “Balul brazilor” unde copiii află despre cum pot avea grijă de un brad și cum se pot bucura de unul în ghiveci și de Crăciun. Detalii despre atelier aflați direct din comunicatul de presă, publicat în secțiunea noastră specială.
=> Dacă vreți să faceți o faptă bună care face cât o mie de cuvinte frumoase, atunci dați o fugă la Elefănțelul Curios pentru că are loc un Talcioc urban pentru Adrian, copil puternic care se luptă cu o boală grea și care are nevoie de ajutor.
Talcioc urban umanitar

Luni – 9 decembrie

=> Începem săptămâna cu o discuție despre agresivitate, instrumentele pe care le avem la îndemână pentru a ține în frâu pornirile agresive și cum ne poate influența mediul felul în care gândim și ne comportăm?
agresivitate

Marți – 10 decembrie

=> Se apropie Crăciunul, dar cel mai frumos dar nu este unul “fizic” ci informații despre comunicarea eficientă și relațională cu cei mici. Relații fericite, familii fericite – Ediția II este a doua întâlnire EVENTS by UrbanKid.ro, dedicată părinților care vor să afle mai multe despre metoda ESPERE® – metodă creată de celebrul Jacques Salomé. Aflați toate detaliile despre întâlnire din prezentarea completă!
relatii fericite
 
Unde v-ați decis să mergeți?
Sursă foto principală: Shardayyy/ Flickr.com.