[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

După “UrbanKid.ro Playdate”, revenim cu o nouă serie de evenimente ce vor purta marca Events by Urbankid.ro

[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vă încurajăm în permanență să faceți cât mai multe lucruri împreună cu cel mic, să îl luați peste tot cu voi, să nu-l excludeți din activitățile voastre. De data aceasta vrem să vă spunem că da, este nevoie din când în când să vă concentrați pe nevoile voastre (și nu acelea de părinți). Astfel, ne-am gândit să vă invităm la un eveniment care pune în centru mama și nu copilul.
Facem apel la toate mămicile care doresc să fie chic, chiar dacă sub cămașa office cresc o burtică de câteva luni, chiar dacă plimbă un bebeluș în parc sau pleacă într-o vacanță de weekend cu familia. Dăm o strigare tuturor mamelor care consideră că hainele reprezintă mai mult decât un mod decent de a se afișa în public – un mod de a-și exprima personalitatea și de a se defini ca femei.
Dacă v-am făcut curioși și curioase, vă dezvăluim câte ceva despre unul dintre cele mai fresh și cochete evenimente pe care avem onoarea să le organizăm: un eveniment de styling pentru mame și viitoare mămici – Stylish Mom. Și încă ceva: este 100% organizat și prezentat de mame. Și cine știe cel mai bine și mai bine prin ce schimbări trece o mamă, cine înțelege nevoile cele mai profunde ale unei mame? O altă mămică![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_call_to_action content_size=”normal” text_align=”left” background=”no” line=”false” style=”0″ animation=”none”]

rovena andrei stilistSAVE-THE-DATE

Sâmbătă, 7 Decembrie 2013
orele 11:30 – 15:00
Orhideea Spa – București[/dt_call_to_action][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vă încurajăm în permanență să faceți cât mai multe lucruri împreună cu cel mic, să îl luați peste tot cu voi, să nu-l excludeți din activitățile voastre. De data aceasta vrem să vă spunem că da, este nevoie din când în când să vă concentrați pe nevoile voastre (și nu acelea de părinți). Astfel, ne-am gândit să vă invităm la un eveniment care pune în centru mama și nu copilul.

Facem apel la toate mămicile care doresc să fie chic, chiar dacă sub cămașa office cresc o burtică de câteva luni, chiar dacă plimbă un bebeluș în parc sau pleacă într-o vacanță de weekend cu familia. Dăm o strigare tuturor mamelor care consideră că hainele reprezintă mai mult decât un mod decent de a se afișa în public – un mod de a-și exprima personalitatea și de a se defini ca femei.
Dacă v-am făcut curioși și curioase, vă dezvăluim câte ceva despre unul dintre cele mai fresh și cochete evenimente pe care avem onoarea să le organizăm: un eveniment de styling pentru mame și viitoare mămici – Stylish Mom. Și încă ceva: este 100% organizat și prezentat de mame. Și cine știe cel mai bine și mai bine prin ce schimbări trece o mamă, cine înțelege nevoile cele mai profunde ale unei mame? O altă mămică![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwYWxpZ24lM0QlMjJjZW50ZXIlMjIlM0UlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cuZXZlbnRicml0ZS5jb20lMkZldmVudCUyRjY2MTc3MDg3NDUlM0ZyZWYlM0RlYnRuJTIyJTIwdGFyZ2V0JTNEJTIyX2JsYW5rJTIyJTNFJTNDaW1nJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5ldmVudGJyaXRlLmNvbSUyRmN1c3RvbWJ1dHRvbiUzRmVpZCUzRDY2MTc3MDg3NDUlMjIlMjBhbHQlM0QlMjJFdmVudGJyaXRlJTIwLSUyMFN0eWxpc2glMjBNb20lMjAlMjMxJTIwY3UlMjBSb3ZlbmElMjBBbmRyZWklMjIlMjAlMkYlM0UlM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html][dt_gap height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Prezentare concept eveniment

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][dt_gap height=”50″][vc_column_text]

Stylish host: Orhideea Spa

[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5nZXRsb2thbC5ybyUyRnJvJTJGdyUyRnBsYWNlJTJGMTU0OTY1JTNGd2lkdGglM0Q0MjclMjZoZWlnaHQlM0QxNjAlMjZjb2xvciUzRHdoaXRlJTIyJTIwbmFtZSUzRCUyMmdsX3dpZGdldCUyMiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjI0MjclMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIxNjAlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][dt_gap height=”50″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”210″ width=”427″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”random” category=”orhideeaspa”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

De ce un eveniment de styling pentru mame

Ca femei și mame, avem un rol foarte important și activ în societate. Facem atât de multe lucruri, atât acasă cât și în business sau la job. Și chiar ne preocupă subiectele ce țin de fashion, make-up, ce se mai poartă în sezonul acesta. Și mai știm că o femeie se schimbă din multe puncte de vedere, din timpul sarcinii și mai ales după naștere, iar multe dintre noi chiar avem nevoie să ne redefinim stilul conform noului nostru statut – acela de mamă. Corpul suferă modificări, părul nu mai stă așa de aranjat (poate pentru că nu mai ai așa mult timp de mers la salon), personalitatea se schimbă poate chiar foarte mult, așa că multe dintre noi suntem în căutarea unui stil personal, poate nou, poate confortabil sau poate foarte chic. Sau pur și simplu avem nevoie de inspirație și de informație actuală în ceea ce privește ținutele vestimentare potrivite.

Pentru cine este evenimentul?

Așteptăm cu mare drag toate mămicile sau femeile însărcinate care doresc să înțeleagă mai multe aspecte ce țin de styling și de stilul propriu, care vor să știe cum să se îmbrace, cum să asorteze ținute sau accesorii, cum să se aranjeze pentru a se simți bine în pielea lor. Pentru că se apropie și sărbătorile de iarnă, dorim să dăm o mână de ajutor mamelor în alegerea unui outfit de seară sau pentru ocazii speciale.
Dacă aveți nevoie de ajutor sau inspirație vă așteptăm la prima sesiune dintr-o serie de mai multe evenimente de styling pe care le dedicăm mămicilor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Ce vă oferim?

Un eveniment de aproape patru ore special creat pentru mămici și viitoare mămici în care veți descoperi multe informații interesante și actuale despre fashion.
În prima sesiune specialistul nostru va face recomandări vestimentare generale, în funcție de siluetă, recomandări cromatice, de materiale, de achiziții vestimentare pentru femeile însărcinate. Vom vorbi despre trenduri și ce alte lucruri v-ar mai putea interesa.
În a doua sesiune punem accentul pe stilurile vestimentare, pe recomandările pentru ocazii speciale (Crăciun, Revelion, botezuri sau nunți, petreceri corporate etc): outfit, make-up, hair-styling.
La finalul întâlnirii v-am pregătit și alte surprize de la sponsorii noștri. De asemenea una dintre voi va beneficia și de o ședință individuală de styling condusă de specialistul nostru – Rovena Andrei.
Gazda evenimentului nostru este Orhideea Health & Spa, un loc cald și primitor unde femeile sunt cu adevărat răsfățate.[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]

Cine a pus la cale Stylish Mom

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][dt_gap height=”50″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/andrada-crangus.jpg” image_alt=”Andrada Crânguș” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”left”][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Andrada Crânguș, autorul conceptului Stylish Mom

Andrada face parte din echipa urbankid.ro și de aproape doi ani de zile împărtășește cu cititorii experiențele de călătorie în familie, alături de fetița ei de 5 ani Sabina și de Marius, tatăl Sabinei. Este autorul conceptutului Stylish Mom, concept născut din preocuparea ei pentru styling și priceperea în marketing și comunicare.
“A se procupa de sine în aceeași măsură în care se preocupă de copiii ei și de familie mi se pare esențial pentru femeia de astăzi. Maternitatea este ceva ce îmbogățește femeia, provocând-o să se dezvolte și în această ipostază.
Să citim  mai mult decât cărți de povești și de parenting, să călătorim mai departe de cartierul sau de orașul bunicilor, să ne cultivăm preocupările care nu includ nepărat familia, să ne implicăm profund partenerii în creșterea și educația copiilor, să avem din când în când  timp doar pentru noi, să ne preocupăm de alegerile noastre vestimentare chiar dacă corpul sau gusturile noastre au suferit transformări  – iată doar câteva dintre lucrurile care ne fac să ne simțim femei, fără a uita că suntem mame.
Stylish mom s-a născut din nevoia mamelor de a fi confortabile cu alegerile vestimentare pe care le fac, chiar dacă de multe ori nu au mai mult de 10 minute la dispoziție înainte de a ieși pe usă, îndreptându-se către birou, către un eveniment importat, către un party,  o vacanță de familie sau pur și simplu către cel mai apropiat parc pentru o joacă cu copilul.
Un modul de styling pentru mămici de la mămici oferă într-un interval restrâns de timp informații esențiale pentru ajustarea relației cu propria garderobă și, în unele cazuri, cu noi înșine.”[/vc_column_text][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/IMG_2650.jpg” image_alt=”Andrada Crânguș” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”left”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_gap height=”50″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/rovena.jpg” image_alt=”Rovena Andrei” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”top”][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]  

Invitata noastră –  stilistul Rovena Andrei

Rovena este stilist cu mulți ani de experiență (revista Bolero, Tabu, Unica, Miresici, Săptămâna Financiară, Superbebe, unde a lucrat ca fashion editor  – contribuind la realizarea editorialelor de modă sau a shootingurilor de copertă), consultant pe partea de imagine și stil la Prima TV, a primit două nominalizări la categoria cel mai bun stilist, în cadrul Galei Pantene Beauty Awards și este o prezență extrem de caldă și luminoasă, înzestrată cu o tonă de grijă, calm și răbdare nu numai pentru cei doi copii ai ei (Sophie – 2,5 ani și Andrei – 6 ani) ci pentru tot ceea ce se întâmplă în jur.
De asemenea, pe lângă alte proiecte de fashion – prezentări de designer, set-up și scenografie la diverse evenimente, conferințe de presă, printuri și reclame pentru mulți clienți de renume din România, oferă consultanță și module de styling și dresscode pentru companii dar și pentru oricine are nevoie de mai multă îndrumare în acest sens.
”A fi stylish nu înseamnă doar respectarea tendințelor din modă, este mai mult decât atât, este despre căutarea unui stil personal, construit pe baza personalității, experiențelor acumulate, preferințelor și poveștilor personale. Maternitatea schimbă ceva în fiecare din noi, ne împlinește ca femei, ne desăvârșește feminitatea și șarmul, ne face să ne redescoperim. Stylish Mom vine în întâmpinarea unei nevoi de a repera și reclădi un stil personal, perfect adaptat transformărilor și provocărilor constante pe care le presupune statutul de mamă.”[/vc_column_text][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/rovena-andrei.jpg” image_alt=”Rovena Andrei” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”bottom”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_gap height=”50″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/DD-cu-ioana-mica.jpg” image_alt=”Dana Dragomirescu” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”right”][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Subsemnata – Dana, mămica de Urbankid.ro și Ioana

Mă puteți găsi în ultimul timp pe SuperWoman, unde scriu despre cum îmbin toate rolurile din viața mea: mamă – soție – managing everything @ urbankid.ro.
Mi-am dat seama că am nevoie de mai multe schimbări în stilul vestimentar propriu și am crezut că ideea Stylish Mom va aduce multe bucurii și altor mămici, în căutare de informații de fashion relevante, în căutare de still.[/vc_column_text][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/events.png” image_alt=”Events by UrbanKid.ro” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”top”][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

E V E N T S   by   UrbanKid.ro

Pornit ca un blog de recomandări de evenimente și locuri child friendly, UrbanKid.ro a crescut în ultimii aproape 4 ani într-o comunitate de parenting pozitiv, reușind să adune în același loc părinți îndragostiți de parenting, părinți dornici să devină părinți mai buni, părinți care știu să nu se neglijeze pe ei și nici relația de cuplu, părinți cu copii minunați.
După 4x UrbanKid.ro Playdate – evenimente în care am încercat să vă arătăm față în față o parte din recomandările noastre – evenimente care s-au bucurat de multe aprecieri si participări numeroase, am decis să ne extindem zona de evenimente și cu alte tipuri. Așa a apărut “Events by UrbanKid.ro”.[/vc_column_text][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/in-parc.jpg” image_alt=”Dana Dragomirescu” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_column_text]

Save the date!

Evenimentul Stylish Mom va avea loc în data de 7 decembrie 2013, între orele 11.30 – 15.00, la Orhideea Health & Spa – în cadrul complexului rezidențial Orhideea Gardens, București, Calea Plevnei nr 145B.
Prețul biletului este de 172 lei. Înscrierile până pe 15 noiembrie beneficiază de o reducere (150 lei). Locurile sunt limitate (30).
Later Edit – din data de 2 decembrie, pentru un bilet achiziționat (172 lei) primiți o invitație la Cel mai bun cadou pentru copilul tau – Conferința în comunicare relațională prin metoda ESPERE.
Prețul biletului include cele două sesiuni despre styling, coffe&tea break, acces la multe premii, cum ar fi o sesiune personală de styling, ghidată de Rovena, un weekend la Predeal, o zi de răsfăț în familie la Spa și multe alte cadouri pentru participante.
Partenerii seriei de evenimente Sylish Mom sunt Orhideea Health & Spa si getlokal.ro.[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]