Sunt nascuta primavara. Nascuta intr-o primavara din anii `70 si renascuta in fiecare an, primavara. Cand nu mai miroase a iarna si orasul incepe sa ciripeasca si sa se-nverzeasca, cand apar albul si rosul martisoarelor, cand incep sa se iteasca ghioceii si apoi lalelele, cand natura se-ntinde ca frumoasa din padurea adormita,  eu simt o energie care imi furnica tot corpul, pana dincolo de poarta sufletului.
Iubesc primavara, cu toata energia renasterii pamantului, cu toata nevoia de a ne scutura de amorteala hibernarii, cu tot cheful de a face lucruri si de a ne dezvalui lumii adapostite de dupa nameti, de zile prea scurte si prea reci. Pentru mine noul an incepe cumva odata cu primavara. Artificiile mele se intampla primavara, sampania mea se desface primavara. Simt cum imi creste o aripa in loc de mana stanga, o alta aripa in loc de mana dreapta si nimic nu-mi mai sta in cale. As putea fi liderul oricarei revolutii primavara, in fiecare primavara.
Primavara imi deschid larg ferestrele si adulmec din nou orasul, ma regasesc mai des cu prietenele de sueta, imi reasez ceainicele printre carti si cartile printre cd-urile cu filme si cu muzici, ma reimprietenesc cu strazile orasului si ma simt de parca putul cu hidromel ar fi chiar la mine-n batatura (chiar daca locuiesc la bloc).
Primavara scormonesc prin cutiile cu pantofi, imi mangai hainele care-au stat stivuite cuminti prin dulap suspinand poate dupa sapunurile mamei de acum 20 de ani si incep sa dau mai mult tarcoale oglinzii. Imi compun in cap tinute colorate, imi probez pantofii cu toc, dupa care cobor in bascheti, dupa care imi iau scaunul ala din bucatarie ca sa pot ajunge pana la raftul de foarte sus, unde-au stat ascunse toata iarna fel de fel de chestii. Simpatice si utile.  Sau incerte ori inutile –  de care m-am gandit sa ma despart, dar nu chiar acum, poate la anul, poate ma razgandesc. Copilul se amuza, barbatul recunoaste procesul.
Primavara pot fi liderul oricarei revolutii. Mai mica sau mai mare, mai apropiata sau mai indepartata, mai intelectuala sau mai frivola. Chiar si revolutia propriului dulap e o cauza destul de buna pentru mine. Mai ales pentru ca, asa cum mi-a spus odata o prietena: “daca nu ma despart de lucruri vechi, simt ca nu pot evolua”. Evident, vorbesc de lucruri care nu ma mai reprezinta, care nu mai au valoare pentru etapa in care sunt sau care au o calitate indoielnica. Doar ca nu e atat de simplu cu revolutia asta a dulapului, caci inainte de a ma desparti de lucruri am nevoie de certitudini, de confirmari. Rasfoiesc reviste, consult bloguri, intreb oameni, dau iama prin magazine, fac window shopping. Fac calcule si inventez principii: one in, one out. Si-apoi le negociez cu mine insami: one in, ten out. Si-apoi cu bugetul de shopping: one in, 10 out.
Primavara asta, revolutia mea am transformat-o intr-o cauza a noastra. A femeilor incurcate in propria garderoba, in intrebarile si deciziile de shopping, in alegerile pentru noul sezon. Chiar la inceput de martie, inainte de a-mi deschide usile dulapului si de a-mi chema lucrurile la judecata, o sa ascult ce are de spus Rovena.

Stylish Spring by Promenada

rovenaRovena va avea ceva de spus chiar la inceput de martie, in Promenada. Stiti voi, Promenada for beautiful minds, locul acela frumos din oras, potrivit pentru shopping, relaxare si timp liber.
Revolutia mea din primavara asta va incepe la Stylish Spring by Promenada. Cu o ora si jumatate de recomandari vestimentare, de make-up & hair, cu o scurta sesiune teoretica si o mai lunga sesiune practica.
–        2 martie – 16.00 – 17.30 – eveniment pentru mame si viitoare mame
–        3 martie – 18.30 – 20.00 – eveniment pentru femei
–        5 martie – 18.30 – 20.00 – eveniment  pentru femei

Unde?

La Centrul Comercial Promenada, etajul 1, in zona H&M si High Heels.

Agenda

–        Trecerea in revista a tendintelor primavara-vara 2014, interpretarea lor
–        Ajustarea garderobei de primavara, ce pastram, la ce renuntam. Cum ne alcatuim lista de shopping, astfel incat sa facem smart shopping
–        Construirea mai multor tinute in jurul unei piese vestimentare (tinand cont de tendinte)
–        Sugestii de tinute in functie de buget (cash vs credit)
–        Recomandari practice pe baza display-ului de produse (articole vestimentare si accesorii )
In plus, pentru mame:
–        Tips-uri pentru tinute chic in 5 minute
–        Adaptarea stilului personal  potrivit  noii etape din viata

Daca ai nevoie de inspiratie de primavara, vino la eveniment!

Te asteptam cu drag sa ne lamurim impreuna cum e cu revolutia de primavara din dulapurile noastre.
Accesul este gratuit, iar inscrierea se face atat pe pagina de facebook a evenimentului cat si printr-un email de confirmare a participarii, la dana@urbankid.ro, email care sa contina in subiect: INSCRIERE EVENIMENT <DATA> EVENIMENTULUI (de exemplu, pentru inscrierea la sesiunea din 2 martie, subiectul este: INSCRIERE EVENIMENT 2 MARTIE).
Numarul de locuri disponibile pentru fiecare eveniment este de 30, asadar, grabeste-te sa te inscrii, caci primavara e pe aproape!