Pentru că ieri v-am povestit despre unele dintre cele mai faine locații în care puteți ieși cu cei mici atunci când afară este frig în București și pentru că am văzut că v-au plăcut tare sugestiile noastre, ne-am gândit să extindem ideea. Nu de alta, dar noi am dori să aflăm care sunt locurile din toată țara unde familiile se simt bine și pot petrece câteva ore cu zâmbetul pe buze. Vine frigul, plimbările sunt mai scurte și mai rare, iar a ieși la o limonadă la terasă deja nu mai este o idee bună.

Ce am pus la cale? Un concurs fain și un rezultat util pentru toooate familiile.

Să vă explic pe îndelete, sunt trei pași de care-i aveți de făcut:

  • Pasul 1. Trage cu ochiul pe lista getlokal.ro realizată de UrbanKid.ro cu toate localurile child friendly descoperite de noi și de prietenii noștri până acum.
  • Pasul 2. Suntem convinși că și tu știi un loc fain, adaugă-l repede, poți face asta în doi pași și trei… click-uri, privește mai jos cum:

Dacă nu găsești locul, poți să îl adaugi și prietenii de la getlokal.ro ne-au promis că îl vor aproba imediat, apoi îl vei putea găsi și adăuga la listă.

  • Pasul 3. Pentru că e frumos să explici de ce ai adăugat respectivul loc, te așteptăm și cu un comentariu și / sau o fotografie. Trebuie să dai click pe numele locului din listă și să te apuci să tastezi cum știi tu mai frumos.

La final, nu uita să ne dai link aici, la finalul acestui articol, cu localul urcat de tine, pentru a putea “contoriza” mai bine concursul și a afla că ești înscris.
După toți acești mulți și obositori pași, ieși din casă. Dar nu tocmai acum, când citești acest text, pentru că ai șansa să ieși în localul preferat de tine și să facem noi cinste. Noi și prietenii de la getlokal.ro, adică.

Nu e ziua noastră, dar facem cinste

Premiul concursului este o ieșire cu familia în locația aleasă de câștigător. Voi gustați de toate, vă simțiți bine și UrbanKid.ro și getlokal.ro fac cinste pentru toată familia celui care a îndeplinit întocmai pașii de mai sus și a comentat cel mai frumos.*
Aveți timp să urcați localuri faine pentru familii până pe 19 octombrie, dați de veste tuturor prietenilor, pentru a avea o listă cât mai completă și corectă, ar fi tare fain să știm în orice oraș unde putem ieși cu cei mici de mână, fără a ne face griji cu privire la locurile de joacă, cum se uită chelnerii și patronii la noi sau dacă se fumează ori ba.
* în limita a 400 lei