Copiii sunt capabili sa se joace toata ziua si vor mereu sa descopere noi posibilitati de a te distra. Dar ei trebuie sa ramana in lumina directa a soarelui pentru o perioada scurta de timp, este necesar sa folositi intotdeauna creme cu protectie solara pentru a le proteja pielea. Utilizarea produselor adecvate de protectie solara le insufla obiceiuri sanatoase copiilor si ii ajuta pentru a le asigura o viata mai sanatoasa.
In acest sezon, Imaginarium, compania spaniola jucarii, prezinta o gama larga de produse si costume de inot pentru bebelusi si copii, pentru a avea o zi perfecta la soare, dar intotdeauna tinand cont de protecţia solara, un factor foarte important pentru sanatatea intregii familii. Acesta este motivul pentru care Imaginarium a creat o eticheta exclusiva care indica gradul de expunere la soare, facandu-l usor de folosit pentru tine si va proteja copilul atentionandu-va cand pielea este expusa excesiv la soare. Aceasta eticheta este imparţita in trei zone care isi schimba culoarea in functie de gradul de expunere la soare, daca este scazut, mediu sau ridicat.


Poppy parasol

Cand vremea este frumoasa copiilor place sa se joace afara. Imaginarium ofera un cort confortabil pentru pentru aer liber, astfel incat copiii sunt protejati de lumina soarelui. Este pliabil,impermeabil, fabricat dintr-o tesatura ignifuga si care protejeaza impotriva razelor ultraviolete in proportie de 98%.Are 3 geamuri de aerisire si 4 tarusi pentru fixare .Se pastreaza intr-o sacosa practica cu manere si fermoar.

Familiy Poppy Parasol

Pentru a petrece o zi cu soare afara este distractiv pentru intreaga familie. Sub Family Poppy Parasol exista spatiu pentru copii, precum si pentru parinti pentru a fi protejati de soare. Acesta este dotat cu un factor de protectie solara SPF 50 şi este uşor de montat. Cortul este usor de transportat si pliabil.

Happy Sun Kit

Copiii ar trebui sa se joace in soare doar cu protectia solara adecvata. Medicii recomanda ca expunerea la soare sa se faca cu moderatie si cu toate masurile de protectie. Pentru ca parintii si copiii sa se poata bucura de o zi lejera in soare, Imaginarium ofera Happy Sun Kit . Protectie solara speciala, cu factor de protectie solara 30 prevede o protectie suficienta de peste 98% şi Gelul de Aloe Vera are umiditate suficienta pentru a reface pielea.

Ochelari de soare

Protectia pentru ochii copiilor este, de asemenea, un factor pe care trebuie sa il avem in vedere in timpul verii. De aceea, Imaginarium ofera o gama larga de ochelari de soare de la bebelusi la copii de pana la 8 ani.

Dermatologul noastru pediatriu recomanda:

10 reguli de aur pentru a proteja copiii de soare:Pentru a proteja copiii de soare, cateva actiuni simple sunt necesare.

  1. Aplicaţi crema factor de protectie solara 15 sau mai mare, stati la umbra si evitati sa expuneti copiii la soare intre orele 11 si 16.
  2. Acoperiti-va complet, este recomandat sa purtati palarie si ochelari de soare.
  3. Aplicati crema cu protectie cu 30 minute inainte de a iesi din casa.
  4. Reaplicati crema, cel putin la fiecare ora si jumatate si mai frecvent daca mergeti in apa.
  5. Aplicati crema, chiar daca stati in umbra.
  6. Nu expuneti copiii sub 36 de luni la soare.
  7. Beti multa apa si consumati fructe si legume.
  8. Utilizati crema dupa plaja.
  9. Nu utilizati crema de de protectie achizitionata in anul precedent.
  10. Invatati copiii sa se protejeze prin urmarea unui bun exemplu.Eulalia Baselga, Medic pediatru dermatolog.

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium este o companie spaniolă fondată în 1992 în Zaragoza. Astazi este prezenta prin peste 600 de magazine in 30 de tari. In România este prezentă prin Tritex Design .Primul magazin a fost deschis aprilie 2009 în Militari Shopping Center, Galeria Auchan Bd. Iuliu Maniu nr 540 – 560, urmat de magazinul deschis in Sun Plaza , Bd. Vacaresti nr 391, Sector 4 si Baneasa Shopping City Sos. Bucuresti – Ploiesti
Oana – Delia Mardare – PR EXECUTIVE
TRITEX DESIGN SRL
www.imaginarium.ro
Contact TRITEX DESIGN SRL