“MONSTERS INC.”
Actiunea filmului are loc in Monstropolis, un oras prosper locuit de monstri de toate formele si dimensiunile, si urmareste ghinioanele hilare ale lui James P. Sullivan (cunoscut de toti sub numele de “Sulley”) si ale celui mai bun prieten al sau, coleg de camera si de lucru, Mike Wazowski.  Ambii lucreaza pentru Monsters, Inc., cea mai mare fabrica de procesare a tipetelor din lumea monstrilor. Principala sursa de energie in lumea monstrilor sunt tipetele copiilor si, la Monsters Inc., o echipa de elita formata din ‘sperietori’ este responsabila de colectarea acestor resurse naturale pretioase. Ceea ce complica lucrurile este faptul ca monstrii cred ca oamenii sunt toxici, iar contactul direct cu ei este interzis. De aceea, cand o fetita pe nume Boo il urmareste din greseala pe Sulley inapoi in lumea sa, cariera acestuia este pusa in pericol iar viata i se transforma intr-un adevarat haos. Cu ajutorul lui Mike, incearca sa isi corecteze greseala, dar trioul este prins intr-o serie de complicatii si o intriga neasteptata la care nu au visat vreodata.
Nu pierdeti acest film Disney magic sambata, 23 aprilie, la ora 19:00.
“CLOPOTICA SI AVENTURILE EI IN LUMEA OAMENILOR”
In timpul vizitei de vara a zanelor la campiile in floare din Anglia, se unesc pentru prima data doua lumi foarte diferite, cand Tink stabileste o legatura speciala cu un copil curios. In timp ce zanele se lanseaza intr-o misiune de salvare foarte curajoasa, Tinker Bell isi asuma un risc urias, punand in pericol propria sa siguranta si viitorul intregului taram al zanelor.
Experimentati magia zanelor odata cu filmul “Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor” duminica, 24 aprilie, ora 09:00.