Să presupunem că vreți să plecați, mai devreme sau mai târziu, cu cortul cu cei mici! Și să mai presupunem că sunteți un pic îngrijorați, neștiind exact cum vor reacționa piticii, dacă nu o să le placă, dacă vor plânge toată seara, dacă nu vor adormi fără pătuțul lor…
Vorba reclamei „pentru toate acestea” citiți un pic mai jos, pentru că noi am găsit câteva lucrușoare tare vesele pentru serile mai lungi sau mai scurte de camping alături de copii.
Să învățăm copiii cu natura așadar!

Cort camping Toy Story

Eu sunt convinsă de faptul că indiferent cine v-ar asigura de faptul că sunt în siguranță, în același cort cu voi trebuie să fie și prichindeii, dar pentru acele momente când corturile sunt ridicate în spatele casei în curte și nu pe munte sau la bunici și nu într-o zonă specială de la mare, un cort colorat cu vestitele personaje din Toy Story zic eu că atrage toate privirile.
Costă doar 70 de lei și cred că merge folosit de minune și doar ca spațiu de joacă pe timp de zi, nu doar pentru a dormi în el o noapte întreagă.

Masă verde picnic cu umbrelă

Cu două băncuțe pe care se pot așeza confortabil șase copii, măsuța se curăță ușor și devine locul preferat atunci când vine vorba de jucat. Ea este prevăzută și cu o umbrelă care să-i ferească pe cei mici de razele puternice ale soarelui.
Dacă vă veți grăbi un pic o veți prinde la reduceri, de la 590 lei acum costă 571.

Saci de dormit colorați

Avem cort, avem măsută, dar care este oare cel mai important lucru atunci când suntem în cort? Exact! Sacul de dormit!
Pentru băieței am găsit sacul de dormit cu figurine din desenele animate Cars (39 lei) și pentru fetițe sacul de dormit Princess (tot 39 lei).
Voi ați fost cu cei mici la camping până acum? 🙂
Sursă foto: Eric Veith/ Flickr.com.