Eco de mici
May 27, 2010 08:19 pm

Și după cum spuneam, programul eco al celor mici e deja făcut: duminică, 30 mai 2010, în Parcul Herăstrau, copiii, părinții, bunicii și prietenii sunt așteptați la un eveniment cultural verde – artă stradală și mâncare sănătoasă.
Începe Baby Expo – ediția de vară
May 26, 2010 08:41 am
Baby Expo de vara
Ediția de vară a salonului Baby Expo începe pe 27 mai (joi. V-am mai zis, nu?) la Sala Polivalentă. Peste 150 de expozanți îi așteptă pe părinții cu copii între 0 și 5 ani, dar și pe viitorii părinți.
Târgul de-o șchioapă
May 25, 2010 09:16 am
Targul de-o schioapa
Cei de la Cărturești au dat în mintea copiilor. Ei au zis asta. Și, dacă tot au dat în mintea lor, au și pus de un târg numai pentru cei mici. Astfel, de miercuri, 26 mai, până marți, 1 iunie, în Mansarda Verona și în librăriile Cărturești din țară, cei mici sunt asteptați cu dulciuri bio, cărți pentru vacanța de vară, jucării și o expoziție cu vânzare de obiecte handmade.
Royal Fashion paralel cu Micul Prinț
May 21, 2010 03:00 pm

Și de data aceasta, Teatrul Național de Operetă ”Ion Dacian” îi așteaptă pe părinți cu spectacolul Royal Fashion (scenariu și regia: Dan Puric) și, în tot acest timp, cei mici rămân în compania Zânei și a Micului Prinț. Așadar, duminică, 23 mai, de la ora 18.30, cei mari pot vedea cel mai nou spectacol al Teatrului de Operetă, iar cei mici (de vârstă preșcolară) se vor distra la sărbătoarea de la Curte.
Tiribam Tiribum
May 21, 2010 11:50 am
Păi vă anunțăm că pe la ora 11.00, sâmbătă, este un spectacol drăguț pentru mari și mici la Palatul Copiilor. Este muzical, interactiv și povestea va fi, cu siguranță, pe placul celor mici. Ba chiar vor avea și de învățat tot felul de trucuri – Zâna Bună îi va învăța cum s-o învingă pe Tura Vura, vrăjitoarea care strică toate petrecerile.
După cum ziceam mai sus, începe la ora 11, dar ar fi frumos și dacă ați ajunge mai devreme pentru că cei mici sunt întâmpinați de foarte multe personaje cunoscute (cam 30). Așa că nu se vor plictisi.
Hai pe UrbanKid.ro și scapă de caniculă. 😉